Imatge de l'actriu i presentadora catalana Marta Torné amb un vestit de color verd

Marta Torné reprèn les gravacions de la segona temporada de 'Persona Infiltrada'

Amb aquest programa, l'actriu i presentadora catalana torna a la televisió de la mà de TV3

Marta Torné i l'equip del programa de TV3'Persona Infiltrada' tornen a gravar els capítols de la segona temporada. Després de l'obligada aturada per culpa de la pandèmia de coronavirus, la productora Veranda TV, ha reprès les gravacions, seguint un estricte protocol de mesures de seguretat. L'empresa Risk XXI, especialitzada en prevenció de riscos laborals, acompanya i assessora l'equip del programa en la 'nova normalitat'.

La represa dels rodatges s'ha conegut a través d'una fotografia publicada a Instagram per la productora Veranda TV, la filial de Boomerang que produeix aquest concurs de la cadena autonòmica catalana, on es veu l'expresentadora de 'Cámbiame' i l'equip de 'Persona Infiltrada', durant la gravació dels nous programes.

En la imatge, Marta Torné llueix amb elegància un vestit vermell mentre roda aquest conegut format de 'TV3'. Al costat d'ella, està l'equip de la productora realitzant el seu treball amb mascareta, per evitar qualsevol mena de contagi.

Segona temporada de 'Persona Infiltrada'

'Persona infiltrada' és un concurs en què els participants mai són el que semblen. En cada lliurament, un intrús es fa passar per una membre de la família a ulls d'un convidat famós, que investiga qui pot haver-se colat a casa dels protagonistes. Si el desemmascara, un espectador s'endú els 5.000 euros en joc, i si l'infiltrat aconsegueix passar desapercebut, els diners es queden amb la família.

En la seva primera temporada, 'Persona infiltrada' va tancar les deu emissions amb una notable audiència, aconseguint més de 300.000 espectadors.

Retorn a la televisió després de la sortida de 'Cambiamé'

Als seus 42 anys, l'actriu i presentadora Marta Torné compta amb una llarga trajectòria professional en el món de la televisió, on ara ha tornat de la mà de 'Persona Infiltrada'. En l'àmbit nacional, els teleespectadors poden recordar-la de programes com 'Cámbiame' i 'Hable con ellas' o en sèries com 'El Internado' o 'Velvet Colección'.

A Catalunya, Torné ha aparegut en diversos espais i programes de TV3, així com en la sèrie '39 + 1', on va interpretar el paper de Bet, una de les protagonistes d'aquesta ficció basada en una novel·la de Sílvia Soler.