Imatge de l'actriu i presentadora catalana Marta Torné amb un vestit de color verd

Marta Torné torna per la porta gran a la televisió catalana

L'actriu agafa el relleu a Anna Simón

TV3 prepara la segona temporada del seu 'reality'. 'Persona infiltrada' començarà de la mà del misteri i l'humor que el caracteritza i amb una cara nova al capdavant. L'escollida és l'actriu catalana Marta Torné, que agafa el relleu a Anna Simón, presentadora de la primera temporada del concurs, una mena de 'Cluedo' a la catalana. Simón s'acomiadava del format el passat juny de 2019 i ara Torné assumeix el repte.

Una família i 5.000 euros en joc cada setmana

Amb la primavera arrancaran els catorze nous capítols del programa, una nova aposta de  TV3 per l'entreteniment i per una cara coneguda en el món de la televisió. Marta Torné, coneguda pels seus papers a 'Velvet Collection' o 'El internado' guiarà els espectadors, que intentaran endevinar un any més des de casa qui és la persona infiltrada en una família, diferent cada setmana.

L'intrús es fa passar per una membre de la família  a ulls d'un convidat famós, que investiga qui pot haver-se colat a casa dels protagonistes. Si el desemmascara, un espectador s'endú els 5.000 euros en joc, i si l'infiltrat aconsegueix passar desapercebut, els diners es queden amb la família. Les sospites i els paranys tornen a les cases de Catalunya.

També et pot interessar...