Rahola

La sorpresa de Mediaset a Pilar Rahola que gairebé la fa plorar

Mai havia tingut un Sant Valentí tan groc

El 'Todo es mentira' de Risto no deixa mai de sorprendre. A vegades per les discussions pujades de to entre col·laboradors, altres per les abraçades que Risto aconsegueix entre dos 'enemics' i aquest divendres, per un regal molt especial. L'afortunada en aquest Sant Valentí ha estat Pilar Rahola, qui rebia un ram de clavells grocs en directe. El programa, amb Marta Flich al capdavant fins que Risto torni de la baixa per un accident, ha volgut marcar-se un detall amb la que s'ha convertit en estrella del format.

Antonio Castelo ha estat l'encarregat de fer-li l'entrega de les flors que tant han entusiasmat a Rahola. «Els més independentistes que he trobat», li deia el col·laborador sobre els clavells, abans que s'abracessin.

Un segon ram en honor a la bandera espanyola

Pilar Rahola i Jaime González reben dos rams de flors del 'Todo es mentira' el 14 de febrer de 2020
Jaime González també ha rebut un ram, però de flors grogues i vermelles | CUATRO

«El florista m'ha dit que aquestes flors no volen estar a Espanya», bromejava Castelo davant una Pilar Rahola més que cofada amb el seu ram. «No passa res. Aquestes sí que poden ser-hi. Aquests són els presos polítics», responia Rahola sense deixar de banda el seu característic to reivindicatiu tot i el somriure d'orella a orella que no podia evitar.

Però el de Rahola no ha estat l'únic ram al programa. Jaime González també ha tingut regal de Sant Valentí, però el ram, en aquest cas, barrejava flors grogues amb vermelles, en honor a la bandera espanyola. Rahola se n'ha allunyat en veure'l entre riures, però ha acabat quedant-se finalment el seu ram i el de González, feliç de tenir un Sant Valentí més groc que mai.

També et pot interessar...