Muntatge de Malú amb Albert Rivera

Malú, a punt de confirmar els pitjors presagis sobre la seva parella Albert Rivera

Albert Rivera ha quedat en dubte públicament per a desgràcia de Malú

Des que Malú i Albert Rivera van començar la seva relació han hagut de fer front junts a moments complicats.

 

Per exemple, a la dimissió d'ell de la 'cúpula' de Ciutadans després d'una patacada electoral estrepitosa.

I ara hauran de fer pinya novament per suportar el que ha passat. La cantant s'ha adonat que els rumors que circulaven eren veritat. Ens estem referint que la seva parella s'ha quedat sense feina.

És més, el català ha quedat seriosament en dubte de manera pública perquè ha estat acusat de no rendir com li corresponia.

Albert Rivera, la parella de Malú, a l'atur

Després d'haver cregut que podia arribar a dalt de tot en política, es va donar una patacada enorme en les últimes eleccions generals. I és que els seus egos van ser la seva desgràcia així com passar de presentar-se com el centre moderat a un extremisme de dretes qüestionable. Ferit al seu orgull va deixar la política i aviat va trobar una nova feina.

En concret, el 2020 va passar a formar part del bufet d'advocats Martínez-Echevarría. Va ocupar el lloc de president executiu. Poc després, també hi va arribar un dels seus antics companys de partit, José Manuel Villegas.

Tot semblava indicar que li anava bé, però res més lluny de la realitat. Després de començar a circular rumors, avui El Confidencial confirma que Rivera i Villegas deixaran el bufet. Sembla que ja ho han notificat als seus caps i ara el que queda és negociar els termes d'aquesta marxa.

Albert Rivera fent un discurs
Albert Rivera s'ha quedat sense feina | Wikipedia

Les negociacions seran dures perquè els expolítics se'n van de l'empresa sense complir el seu contracte. Sí, perquè aquest unia les dues parts fins a l'any 2025.

Tot i això, des del mateix bufet es nega que aquells els hagin informat de la seva decisió de rescindir la relació contractual. Fins i tot s'ha deixat palès que s'han assabentat de la situació per la premsa.

Malú descobreix que la imatge d'Albert Rivera està en dubte

La cantant segur que era coneixedora que la seva parella volia deixar la feina. El que no sabem és si sabia també que el despatx d'advocats esmentat estava molt descontent amb ell i li havia cridat l'atenció.

L'esmentat diari ha parlat amb el bufet i aquest l'ha informat de 'l'estirada d'orelles' que li havien donat a Albert. Ha exposat que se li va fer un requeriment pel seu baix rendiment. Segons ha explicat, «la seva productivitat estava aconseguint nivells molt preocupants, molt per sota de qualsevol estàndard raonable».

Així mateix, el bufet Martínez-Echevarría, en declaracions a El Español, ha explicat: «Feia mesos que exígiem un canvi». A això ha afegit: «No és que el pressionéssim, demanàvem una millora en tots els estàndards que fan que un despatx d'advocats sigui de qualitat. L'exigència era totalment raonable».

Albert Rivera parlant
Albert Rivera ha estat acusat de no rendir a la seva feina tant com hi hauria | GTRES

De la mateixa manera, s'ha explicat que, després de saber la notícia, s'han intentat posar en contacte amb Rivera sense èxit.

Però això contrasta amb fonts de l'entorn de l'expolític que té el diari. Aquestes li han indicat que tant els advocats com els de Villegas s'havien posat en relació amb el bufet per negociar la sortida de tots dos. Una sortida conjunta que no sabem perquè s'ha produït.

De moment, ni el català ni el seu company han volgut explicar què ha passat. Caldrà esperar per veure si ho fan i mentre aquest moment arriba comencen a circular xerrameques. Entre elles que podrien tornar a la política a través, per exemple, del Partit Popular.

Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital amb Lucía
Malú podria tornar a veure Albert Rivera a la política | GTRES