Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Fidel Albiac i Gloria Camila i José Fernando Ortega

Fidel Albiac, al punt de mira: el sobrenom que utilitzava per als germans de Rociíto

El marit de Rociíto es referia a Gloria Camila i José Fernando d'una manera molt despectiva

Fidel Albiac és la persona que hi ha darrere de cada decisió que pren Rocío Carrasco. Gent del seu entorn assegura que la filla de la Jurado no fa res sense el vistiplau del marit.

D'això en pot donar bona fe Gloria Camila Ortega, que es va sentir molt molesta després de les últimes declaracions de la seva germana. «Ella parla del nostre director d'orquestra, l'Antonio David, però n'hi ha un altre que encara és més nociu», assegurava.

Es referia a «El Fidel. La influència que té sobre la Rociíto és molt dolenta». I la jove va recordar alguns episodis del passat que no el deixen precisament en bon lloc.

«Quan jo era petit, feia molts comentaris ofensius: sobre el meu pare, sobre nosaltres. Al José Fernando i a mi ens deia "els immigrants"», va revelar.

I va assegurar que parlava amb coneixement de causa. Sobretot perquè va passar un temps a casa de la parella quan va morir la seva mare, Rocío Jurado. En aquell moment, la relació entre Rociíto i ella encara era bona.

«Això no ho vaig sentir jo directament, però m'ho va dir una persona de confiança i m'ho crec», assenyalava la col·laboradora de Telecinco. I va afegir: «Hi ha moltes coses que m'han explicat i d'altres que les vaig viure jo, que vaig estar en aquella casa amb ells moltes vegades».

«Vam mantenir el contacte durant uns quants anys», va explicar, però amb el temps Rociíto «es va allunyar». Entén que en aquell moment «ja hauria trobat els famosos papers reveladors de la veritat de la família».

Imatge de Rocío Carrasco i Fidel Albiac dins del cotxe
Fidel Albiac sempre acompanya Rocío Carrasco als programes | GTRES

Ara per ara, desconeix el contingut d'aquests documents, «però no poden ser tan dolents si després vam seguir veient-nos i trucant-nos». I és que Carrasco fins i tot va anar a veure Ortega Cano, vidu de Rocío Jurado i pare de Gloria Camila i José Fernando, quan va tenir l'accident, per la qual cosa no entenen perquè es va distanciar d'ells.

La instagramer es va sentir molt molesta per unes paraules que Rociíto va dedicar al seu pare. La dona de Fidel Albiac insinuava que el torero havia sigut molt poc generós amb la seva mare, Rocío Jurado.

«El meu pare no un garrepa. És molt generós i humil, senzill. Va començar venent melons i sap què és treballar», explicava la jove a 'Ya son las ocho'.

La versió que havia donat l'ex d'Antonio David és que la Jurado havia pagat «tots els casaments, ja que el meu pare va pagar l'ermita on es van casar, la carpa i moltes altres coses», va aclarir.

La jove comença a estar cansada de tots els missatges que la seva germana li dedica amb indirectes. «Estic indignada i dolguda. Ella diu que les coses no s'han explicat ni fet com s'haurien de fer, però per part seva tampoc», es defensava.

Fidel controla Rociíto en totes les situacions

Fidel Albiac, a més de ser el marit de Rocío Carrasco, també s'ha encarregat de gestionar la seva carrera professional i les propietats. La filla de 'la més gran' confia tant en ell que no dubta a seguir rigorosament les seves indicacions. Algunes persones creuen que fins i tot li indica què ha de dir públicament.

I és que, a 'Montealto: regreso a la casa', Rociíto va fer unes declaracions que no van agradar gens a la filla d'Ortega Cano. «Segons ella, Raquel Mosquera no és la vídua de Pedro Carrasco perquè va tornar a casar-se. Aleshores el meu pare no és el vidu de la Jurado?», va plantejar la jove.

Gloria Camila i José Fernando
Fidel Albiac tenia un sobrenom per als germans de Rocío Carrasco | Catalunya Diari

«Em va fer mal que digués això», apuntava. Sent moltíssima admiració tant pel seu pare com per la seva mare, i no permetrà que ningú taqui la seva imatge. Li agradaria reconciliar-se amb la seva germana, però sap que això és molt complicat.

Mentre Rocío Carrasco estigui amb Fidel Albiac, les opcions de retrobar-se són mínimes. Creuen que ell no vol que se signi la pau entre les dues parts per algun tipus d'interès que desconeixen.