Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Surt a la llum la gran mentida de Gloria Camila i la seva relació amb Antonio David

Gloria Camila ha quedat en dubte per si mateixa i per les paraules d'una cara coneguda de Telecinco

Des que Gloria Camila comencés a treballar a 'Ya son las ocho' ha aprofitat el programa per carregar contra la seva germana, Rocío Carrasco. Però les darreres setmanes sembla que les coses havien canviat, després que Rociíto li lliurés objectes personals trobats entre els estris de la mare de totes dues.

Així, s'emocionava en directe i semblava que reclamava i desitjava una reconciliació amb Gloria Camila. Tot i això, s'ha destapat que aquest suposat desig d'acostament de Gloria Camila és fals. I s'ha demostrat no tan sols per les darreres declaracions que ha fet, sinó també perquè així ho ha desvelat una famosa col·laboradora de Telecinco: Terelu Campos.

Gloria Camila i el perquè del seu enuig

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha parlat del perquè no hi ha acostament amb Gloria Camila | LND

La filla gran d'Ortega Cano, com tota l'audiència de 'Mediaset', ha pogut seguir aquests darrers dies el nou programa titulat 'Montealto'. Un espai en què Rocío homenatja la mare de totes dues, Rocío Jurado, gràcies a una recreació que s'ha fet de la casa de l'artista.

Conèixer com era l'habitatge per dins està portant Carrasco a fer també un repàs per la seva vida i a respondre preguntes sobre temes importants. Així, per exemple, s'ha volgut saber si li agradaria reconciliar-se amb Gloria i amb José Fernando.

Davant d'això exposava: «M'hauria agradat que la cançó sonés d'una altra manera. Desgraciadament, ha sonat amb la música que ha sonat i és la que he de ballar».

És més, ha deixat palès que veia difícil l'acostament perquè «en aquesta banda n'hi ha molts que toquen.  Al final, el mestre és el mateix». Unes paraules amb què ha vingut a assenyalar que el seu exmarit és el que 'utilitza' a tots perquè la situació segueixi igual.

Gloria Camila parla de la relació amb Antonio David i queda a l'aire la seva mentida

Les esmentades declaracions de Rocío no han agradat gens a la tertuliana de 'Ya son las ocho'. Per això, visiblement molesta, ha deixat palès la vinculació que té amb Antonio David, dient: «Jo no estic dirigida per cap mestre».

«La meva relació amb ell va començar molt després que ella s'allunyés de nosaltres, per la qual cosa no hi té res a veure. Jo era una nena que vivia en una finca i, de tant en tant, ens dèiem fins que un dia mai més. Toco la melodia que vull, no tinc cap mestre», explicava.

Gloria Camila a un photocall d'El Corte Inglés
Gloria Camila ha pronunciat unes paraules que deixen clar que no vol la reconciliació | GTRES

El seu enuig l'ha vingut a deixar en evidència, exactament ha vingut a deixar palès que, malgrat les seves llàgrimes de dies anteriors, no vol reconciliació amb Carrasco. Ha quedat molt clar quan, sabent el mal que ocasionaria, no ha dubtat a carregar contra el seu cunyat, Fidel Albiac.

Les seves paraules han estat les següents: «Si a la meva banda hi ha un mestre a la seva hi ha un altre que, de vegades, és pitjor que el meu. Fidel, per mi, és negativa la seva influència. Es dirigia a nosaltres, crec recordar, com els immigrants i feia uns comentaris sobre el meu pare...».

«Un cop em va preguntar quina edat tenia el meu pare perquè deia que estava per a l'arrossegament», desvelava.

A Gloria Camila li ha caigut la 'careta', segons Terelu

Les paraules de la filla d'Ortega Cano sobre Fidel les ha pronunciat sabent que feririen i molestarien Rocío. I deixen clar que les seves llàgrimes de fa uns dies gairebé reclamant un acostament eren falses. Sí, perquè no es pot pretendre una reconciliació carregant contra el marit de la seva germana.

Per tant, ha estat evident que la jove havia 'enganyat' amb les seves pretensions i que ara ha quedat al descobert. I en això mateix ha incidit Terelu Campos a l'última entrega fins al moment de 'Montealto', ja que ha aprofitat per destacar la mentida i per exposar que ella ja sabia que Gloria Camila no vol recuperar la relació.

D'aquesta manera, ha afirmat: «Aquestes darreres setmanes, tothom ha reflectit l'acostament que Gloria necessitava. Després de veure-ho, em confirma les converses privades que he tingut i que em confirmen que les coses no són així».

Primer pla de Terelu Campos
Terelu no ha dubtat a destacar la mentida de Gloria Camila | Europa Press

Carrasco, per part seva, ha volgut enviar un missatge a la filla gran del torero després d'escoltar els seus atacs a Fidel, dient: «M'ha semblat una intervenció equivocada i temerària. Li contestaré quan estiguem al menjador i al despatx» (referint-se a la propera entrega de 'Montealto').

«No comptaré fins a deu, explicaré dimarts, dimecres, dijous i divendres», deia al respecte.

D'aquesta manera, ha aclarit que divendres que ve explicarà d'una vegada per tots temes que sempre han estat subjectes a rumors. És a dir, fent referència a la ruptura de la relació familiar o al perquè Ortega va deixar la casa de la seva dona després d'enviudar.