Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plató de Sálvame amb els col·laboradors

'Sálvame' suma una altra baixa definitiva: «Ja no em surt a compte»

Anabel Pantoja deixa penjat el programa que la va llançar a la fama

 Anabel Pantoja està farta de la pressió mediàtica a què s'ha vist sotmesa que va anunciar que havia trencat amb Omar Sánchez, i ho ha pagat amb 'Sálvame'. Un espai on no tornarà a col·laborar després de confirmar ahir en directe que deixa la feina de manera definitiva.

La influencer ha vist com el programa de les tardes de Telecinco donava per fet que ha tingut alguna cosa amb un policia local canari i que està molt il·lusionada amb ell, i ha dit prou. «Me'n vaig del programa! He decidit que me'n vaig perquè no podré suportar ser aquí», va dir a Jorge Javier Vázquez, el presentador.

Primer pla d'Anabel Pantoja plorant
Anabel Pantoja no aguanta més la pressió i se'n va de 'Sálvame' | Mediaset

«Què has tornat, per a tres dies?», li preguntava ell atònit. «Sí, com als realities, que entro i em fan fora al cap de tres dies. No he pogut ser més sincera i més honesta. Abans de muntar més ciris, prefereixo anar-me'n a casa meva. La separació la vaig viure amb vosaltres. Ara us assabentareu del que faig per algú altre, perquè ja no em ve de gust estar aquí», sentenciava Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja diu prou i deixa 'Sálvame' a l'estacada

La jove està cansada que parlin d'ella i no entén per què és el focus mediàtic constant a 'Sálvame'. «Que no puc amb les injustícies… De veritat creieu que he desvalisat la casa? Que parlin de la Marta Riesco, del 'penas', de l'Iñaki... no m'interessa, per salut mental».

«He tornat per a intentar aclarir-me les idees, per a tenir una rutina, pels diners. Però això m'està superant», deia la sevillana.

«Estic farta que surti algú dient que hi ha hagut un enrenou no sé on. Jo vaig posar uns límits», va seguir dient. «Em dol l'Omar, em dol la meva família… Prefereixo anar-me'n a casa. Jo no he desvalisat res, i si m'he emportat alguna cosa d'aquesta casa, és perquè és meva», asseverava.

Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Anabel Pantoja i Omar Sánchez ho estan passant malament després de la ruptura | Catalunya Diari

I és que aquesta decisió tan contundent d'Anabel era una cosa que ja tenia al cap des de feia dies. «Ho tinc decidit, s'ha acabat. He vingut perquè necessitava que la meva gent s'aclarís i perquè necessito uns calerons al mes, però no em surt a compte», va dir.

'Sálvame' va emetre els testimonis de la gent que qüestiona la manera com la tertuliana ha actuat després de separar-sed'Omar, i això va fer que explotés.

«No donaré la cara perquè se m'adjudiqui res. No passaré els límits que m'he marcat i no escoltaré testimonis que són falsos. Com que sé per on van els trets, m'avançaré, perquè no podré suportar els falsos testimonis», assegurava .

El cas és que ella sap que és un personatge públic, però creu que «hi ha límits per a tot». No li agrada que li adjudiquin nòvios sense tenir-ne cap prova, i així ho va fer saber al programa. «No donaré la cara perquè se me n'adjudiqui ni un ni deu. Que hi tindria tot el dret, sí, però no».

Anabel Pantoja no aguanta més la pressió i se'n va de 'Sálvame'

A més, la influencer va demanar que el programa no exposi les persones anònimes. Per exemple, la jove amb qui han vist Omar anant cap a casa seva. Segons Anabel Pantoja, és una veïna del canari i no ha de sortir en pantalla.

Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a 'Sálvame'
Anabel Pantoja deixa el programa que la va llançar a la fama | Telecinco

També ha pregat respecte per a la seva gent, que ho està passant molt malament després de la separació. «Tinc família, i ell també. Una mica de respecte a la gent anònima», deia l'andalusa.

Finalment, Anabel va sentenciar: «Per a mi, el fet que m'hagi separat no és un circ. Perquè si es converteix en un circ, agafo el portant i me'n vaig a les Canàries».

Després d'aquesta frase tan contundent, els seus companys de 'Sálvame' van enlletgir l'actitud d'Anabel. Li van retreure que ara no aguanti el tipus quan és un personatge públic que sempre ha parlat de la seva vida.