Rocío Carrasco en primer pla trista.

Un micro obert al programa de Rociíto l'allunya per sempre dels seus fills

Rociíto ha permès que una cara de Telecinco llanci un atac desmesurat a Antonio David Flores

 Rocío Carrasco ha tornat a Telecinco per a protagonitzar 'Montealto: retorno a la casa', un programa que està generant molta polèmica. Ha recreat la casa on va viure la seva mare, Rocío Jurado, i està traient a la llum els secrets més divertits de la cupletista. Aquest atreviment, però, no ha agradat a molta gent, sobretot als Mohedano, germans de 'la més gran'.

La madrilenya fa molt de temps que no té relació amb la seva família materna i està a punt de revelar el motiu a 'Montealto: retorno a la casa'. Els espectadors estan impacients, perquè volen saber la versió de Telecinco, fins i tot els presentadors. Una de les cares de la cadena que s'ha posicionat a favor de Carrasco és Sonsoles Ónega. De fet, és la responsable de l'últim escàndol.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha revelat el costat fosc d'Antonio David Flores | Catalunya Diari

Rociíto ha perdut el contacte amb els seus fills, David i Rocío Flores, ja que aquests fan costat a Antonio David Flores, el seu ex. L'antic col·laborador de 'Sálvame' considera que els mitjans de comunicació s'estan aprofitant de les circumstàncies per a fer mal. Pensa que els directors de Telecinco han organitzat «una picadora de carn» per a generar audiència de manera poc lícita.

Sonsoles Ónega, quan va escoltar el comentari d'Antonio David Flores, va intentar contenir-se, però va fer un comentari fora de càmera. «Ho diu el picador de carn professional», va declarar la presentadora quan pensava que ningú la sentia. Tot i això, els seguidors de 'Ya son las ocho', programa en què va passar tot, la van sentir perfectament.

Segons alguns periodistes, Rocío ha aconseguit que els seus fills empatitzin amb Antonio David. Pensen que està tenint un comportament inadequat perquè està insistint massa en alguns aspectes. Permet comentaris com els de Sonsoles, i això l'allunya de tots els que són a prop d'Antonio David Flores.

Rocío Carrasco té proves que traurà a la llum

Rociíto està molt sorpresa, perquè el seu exmarit, Antonio David, actua com si no tingués res a amagar. Suposadament hauria de tenir més cura, perquè la veritat està a punt de sortir a la llum i tots els enemics de Rociíto haurien de tenir por. La reina del feminisme s'ha guanyat la confiança dels presentadors de Telecinco, que han fet pinya per a donar-li veu.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega no té un bon concepte d'Antonio David Flores | Mediaset

Sonsoles Ónega ha explicat a 'Ya son las ocho' que el pare de David i Rocío Flores «parla dels mitjans com si fossin màquines de picar carn». La presentadora no entén la guerra que l'antic col·laborador ha emprès contra el negoci del cor, ja que ell sempre hi ha participat. El problema és que ara l'han exiliat i està rabiós perquè ha quedat fora de l'equació.

La filla de Rocío Jurado està disposada a explicar tota la veritat, perquè sap que té documentació que dona suport a la seva versió. Assegura que en cap moment ha intentat fer mal a ningú, simplement vol honrar la memòria de la seva mare. Cada cop falta menys temps perquè el clan Mohedano estigui a primera línia donant certes explicacions.

Rocío Carrasco vol recuperar David i Rocío Flores

Rocío ha travessat una crisi bastant delicada, però cada vegada està millor perquè s'ha posat en mans d'especialistes de primera. Sent que encara no està preparada per a parlar amb els seus fills, però ho podria estar en qualsevol moment. Els experts en crònica social confien que el retrobament arribi tard o d'hora, ja que tots estan patint.

Antonio David Flores quedaria en una situació força compromesa si Rocío Carrasco signés la pau amb els seus fills, David i Rocío Flores. Aquesta última sempre ha donat suport a l'excol·laborador televisiu i no li agrada que el critiquin. I Rociíto permet algunes apreciacions controvertides, com la que ha fet Sonsoles Ónega.