Foto de Manolo Ximénez

Manolo Ximénez, el germà de Mila que va patir un càncer, sap que ha tornat a passar

Manolo no s'esperava rebre aquesta notícia

Manolo Ximénez, germà de la periodista Mila Ximénez, ha tornat a recordar un dels pitjors moments de la seva vida i tot gràcies a un dels grans amics de la comunicadora. I és que, des que la col·laboradora de Sálvame va morir el juliol del 202, ha esdevingut un autèntic tema tabú entre els seus amics i éssers estimats.

Des d'aleshores, han estat comptades les ocasions en què els treballadors d'aquest programa de Telecinco han esmentat i recordat la germana de Manolo Ximénez a plató, però les coses acaben de canviar.

▶️ Vídeo del dia

Aquest dilluns, 19 de setembre, Jorge Javier ha anunciat en directe una notícia molt especial. I és que el presentador de Sálvame ha anunciat una cosa molt important.

Manolo Ximénez no ha pogut evitar emocionar-se

Manolo Ximénez s'ha quedat sense paraules en descobrir la sorpresa que Jorge Javier ha portat amb ell després de tornar de vacances. Tot just entrar al plató de Telecinco, el presentador de Sálvame ha anunciat el naixement d'Antes del olvido, la seva última obra literària. Es tracta d'una novel·la en què recull totes les reflexions que ha fet durant aquest darrer any, que ell mateix ha catalogat com «el més dur» de tota la seva vida. I, com calia esperar, Mila ha estat la gran protagonista.

Jorge Javier Vázquez plorant
Jorge Javier Vázquez ha escrit un llibre dedicat a Mila Ximénez | Mediaset

«És un viatge iniciàtic que va començar el dia que va morir Mila. És una carta d'amor a Mila i a la seva manera especial d'entendre la vida. Un homenatge a la meva companya de l'ànima», ha assegurat el presentador, deixant Manolo Ximénez amb un nus a la gola.

Tal com ha explicat el mateix autor d'aquest llibre, «la seva desaparició» ha estat com «abandonar l'adolescència als 52 anys». I és que, per a Jorge, «era el meu punt de bogeria. Ella m'animava a seguir endavant. Era la dona en què jo em refugiava. Em donava consells, afecte, amor. Era aquella persona amb qui sempre vols estar».

Segons ha anat passant la tarda, el presentador del format ha volgut explicar què és el que veritablement l'ha motivat a escriure aquestes reflexions dedicades a la germana de Manolo Ximénez. «Una de les maneres de sortir d'aquest pou on estava tan ficat ha estat escriure un llibre que m'ha servit per posar el cor a sobre de la taula, dir 'això és el que hi ha'». I, encara que li ha costat molt de publicar-lo, finalment ha pres aquesta dura decisió.

Mila Ximénez i el seu germà Manolo agafats de la mà en un acte
Al llibre, Jorge Javier Vázquez fa una reflexió sobre la mort de Mila Ximénez | GTRES

«Hi ha hagut molts moments en què he pensat: 'El publico o no el publico?'. Però he pensat que si l'escrivia havia d'anar amb totes les conseqüències, que no podia estar amb draps calents. [...] Explico coses de la meva vida que mai m'hauria atrevit a explicar per respecte a la meva família, per por i per la repercussió mediàtica que podria tenir. Però estic en un moment de la meva vida en què estic preparat per a tot. Que bé que es viu quan es viu sense por. I quan es pensa: 'Això és el que hi ha i això és el que soc'. [...] Durant diversos mesos, m'he estat aixecant a les sis del matí per buidar-me. He gaudit, he plorat i m'he emocionat», ha explicat finalment el de Badalona.

Antes del olvido és el tercer llibre del conegut periodista català, que se suma als seus dos altres títols, La vida iba en serio (2012) i Último verano de juventud (2015). Tot i que ja ha anunciat la seva publicació, no serà fins al proper 9 de novembre que podrem trobar-lo a tots els punts de venda.