ARA MATEIX

💉 La por al coronavirus paralitza Itàlia amb mesures excepcionals

ÚLTIMA HORA

❗ Activat el protocol per possible coronavirus al País Basc

L'espectacular mansió de 3 milions d'euros que ha posat a la venda Alfons Arús

Per uns 3 milions d'euros es pot adquirir la luxosa casa de 920 m² habitables
Alfons Arús ven la seva casa per 3 milions d'euros | La Sexta

 

Alfons Arús i Angie Cárdenas semblen disposat a fer un gran canvi en la seva vida personal i familiar. I és que la parella, superats els problemes de parella que van tenir en el passat, han posat a la venda la gran casa familiar on viuen des de 1989.  

 

Situada en una les millors zones de Sant Pere de Ribes, al bell mig del Garraf, l'habitatge no es pot definir d'una altra manera que com d'una autèntica mansió. L'edifici té 920 metres quadrats habitables a més d'un a superfícies total de 2.830 m², amb un enorme jardí que té la seva particular piscina en forma de llac artificial, amb cascada inclosa. No sorprèn doncs que per ella demanin 2.990.000 euros.  

 

En un dels seus salons té el seu propi billar | Catalunya Diari

Tota mena de luxes en els seus gairebé 1.000 m²

No falten cap mena de luxes en les sis habitacions i sis banys que té la casa. Algunes d'elles compten amb el seu propi vestidor i els seus habitants també es poden relaxar de i desconnectar de la rutina en algun dels seus jacuzzis

 

L'exterior de la casa també compta amb tota mena de luxes | Catalunya Diari

 

Però amb això no acaba tot, algunes de les joies de la casa són la seva sala de jocs (amb billar) o el seu bar privat. Tampoc podia falta una àmplia terrassa amb zona chill-out o, fins i tot, un gimnàs privat que no té res a envejar a qualsevol que es pugui trobar en un centre esportiu. 

 

El gran vestidor d'una de les habitacions de la casa | Catalunya Diari

 

També et pot interessar...