Fotomuntatge Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa

La mansió que Vargas Llosa ha perdut després de trencar amb Isabel Preysler

Vargas Llosa ha de dir adeu a la mansió

Després d'anunciar-se la ruptura d'Isabel Preysler i Vargas Llosas, la premsa del cor ha fet un gir de 180 graus. És una notícia que ha caigut com un gerro d'aigua freda, sobretot en les dates en què ens trobem. Ara, la 'socialité' i Vargas Llosa hauran de reestructurar completament la seva vida i el primer pas és a dir adeu a l'espectacular mansió d'Isabel Preysler.

La parella ha compartit grans moments a casa d'Isabel. De fet, en tant que s'ha pogut veure l'immoble de la 'socialité', hem estat testimonis d'una casa de somni. Vargas Llosa haurà de reubicar la seva vida per complet i ja hauria marxat de la llar on ha estat tan feliç.

Vargas Llosa acaba de perdre una mansió icònica per a la premsa del cor. Preysler es va mudar allà després de trencar amb Julio Iglesias.

L'espectacular mansió de 13 habitacions

Isabel és una de les grans figures de la premsa rosa del nostre país i la seva vida sentimental suscita interès des de fa dècades. En els darrers anys, la 'socialité' només tenia ulls per a Vargas Llosa. El guanyador del premi Nobel de Literatura i la mare de Tamara Falcó van forjar una relació de 8 anys que ha arribat al seu final. Una separació sempre és una cosa molt complicada i difícil, sobretot després de tants anys. Ara tots dos hauran de trobar els seus camins per separat.

Piscina coberta de Villa Meona
Foto de la piscina coberta de Villa Meona | Mediaset

La parella residia en una de les mansions més famoses de la premsa del cor: Villa Meona. Aquest és el nom que rep l'espectacular casa d'Isabel Preysler on Miguel Boyer va viure els seus últims dies i on va morir la mare d'Isabel. La casa rep el nom de Villa Meona a causa dels 14 banys que posseeix. A més, té 13 habitacions, piscina interior i exterior i una biblioteca espectacular.

La mansió es troba en un dels llocs més prestigiosos de Madrid, a la urbanització de Puerta de Hierro. Les instal·lacions de la casa són molt impressionants amb més de 5.000 metres quadrats de jardí exterior. La casa d'Isabel Preysler compta amb una piscina coberta climatitzada i un saló enorme que hem pogut veure alguna vegada a través d'Instagram.

Per a Tamara no va ser gens fàcil abandonar la llar on havia estat tan feliç i on tants records havia guardat. De fet, la marquesa de Griñón va confessar que una de les seves instal·lacions favorites era la impressionant biblioteca que té la casa. La decoració és molt robusta, amb mobles de fusta que tenen una gran història. El color blanc i les portes de vidre predominen a gran part de tota la mansió, les quals permeten que la llum penetri dins la llar i tenen així una gran lluminositat a tota la casa.

Piscina exterior de Villa Meona
Foto de la piscina exterior de Villa Meona | Mediaset

Vargas Llosa va abandonar la casa aquest mes

Segons confirmava la revista anteriorment citada, Vargas Llosa va abandonar la mansió d'Isabel a mitjans d'aquest mes. Els motius que ha revelat la 'socialité' són principalment «cels infundats».

Vargas Llosa s'hauria instal·lat al seu centric pis a Madrid. Des d'aquell moment, hauria trencat completament el contacte amb Isabel Preysler, amb qui ha compartit vuit anys de la seva vida. L'última vegada que els vam poder veure junts va ser el 15 de novembre a l'aniversari de Gregorio Marañón, on ja van començar els rumors de crisi.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp