Primer pla de Manuel Bedmar, la parella de Rocío Flores.

Manuel Bedmar, la pitjor amenaça per a Rocío Flores en plena crisi

Manuel ha fet unes declaracions que deixen en evidència la seva noia

Manuel Bedmar s'ha convertit en personatge de la premsa del cor per la seva relació amb Rocío Flores. Una relació que sembla estar en crisi tenint en compte la publicació que ell mateix ha fet a les xarxes socials. I és que amb unes quantes paraules ha deixat en evidència la seva noia.

Exactament l'ha assenyalat com a mala parella, per no estar al seu costat en els moments difícils. Sí, perquè mentre ell està malalt i sol a casa, ella es troba gaudint de la fira de Màlaga. Amb això, el jove no ha tingut objeccions a posar la seva noia al punt de mira.

Manuel Bedmar critica Rocío Flores

El gendre d'Antonio David és un noi força discret que evita els mitjans de comunicació i no ha parlat públicament de la seva relació. Tot i això, ha trencat aquesta decisió en les últimes hores. I en concret, ho ha fet per 'atacar' Rocío pel seu comportament.

Segons sembla, Manuel fa diversos dies que està malalt per culpa d'un virus, que el té realment fastiguejat. Per això roman a casa, tombat i intentant recuperar-se, ja que no compta amb forces per fer res.

Foto de Rocío Flores i Manuel Bedmar
Manuel Bedmar està malalt | INSTAGRAM @manuelbedmar14

Davant d'aquesta situació, podria imaginar-se que la seva xicota estaria al seu costat cuidant-lo i fent-li companyia. Però res més lluny de la realitat, ja que Rocío ha optat per una altra alternativa: passar-ho d'allò més bé a la fira de Màlaga, que s'ha posat en marxa aquests dies.

D'aquesta manera, ha preferit sortir amb les seves amigues, així com amb Olga Moreno i la seva germana Lola, del qual ha presumit a Instagram. En concret, ha pujat diverses imatges divertint-se, rient i fins i tot pujant a diferents atraccions.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' de Rocío Flores a la fira de Màlaga
Manuel Bedmar ha vist que Rocío s'ho ha passat d'allò més bé a la fira de Màlaga | Instagram

Això sembla haver dolgut i molt Bedmar, que no ha dubtat, per una vegada, a carregar contra la seva parella. I ho ha fet pujant aquest missatge senzill i directe a les seves 'stories': «Una persona que et cuidi quan estàs malament. Que miri per tu, no que estigui tot el dia de festa cap amunt i cap avall. Per festes qualsevol persona val».

Storie Instagram de Manuel Bedmar
Manuel Bedmar ha deixat en evidència el comportament de Rocío Flores | MANUEL BEDMAR @MANUELBEDMAR14

Però això no és tot. També ha compartit una imatge de si mateix ficat al llit on se'l veu amb cara d'estar força fastiguejat i l'ha acompanyat d'aquesta frase: «Queda inaugurada la fira».

D'aquesta manera, el noi ha fet un retret clar i contundent a Rocío, que queda en mal lloc. Sí, perquè evidencia que prefereix sortir i passar-s'ho d'allò més bé que estar al costat del seu xicot quan es troba malament. I, a més a més, com que té poques crítiques pel seu comportament, ara en suma una més i a sobre per part d'algú que se suposa que és un 'aliat'.

▶️ Vídeo del dia

Manuel Bedmar i Rocío Flores, en crisi?

El cunyat de David Flores Carrasco amb la seva publicació ha suscitat rumors que indiquen que la seva relació de parella no va bé. Rumors que se sumen als que durant tot aquest any han anat apareixent als mitjans de comunicació.

En efecte, aquestes xerrameques van començar a principis d'any quan diverses noies van aparèixer a la televisió per deixar Manuel en dubte. Amb missatges i àudios van exposar que havien tingut romanços amb ell i que aquest no és fidel a Flors. Fins i tot van arribar a manifestar que està amb ella per pur interès.

Rocío Flores amb Manuel Bedmar passejant
Els rumors de crisi entre Manuel i Rocío tornen a cobrar actualitat | Europa Press

Malgrat tot i haver-se parlat de ruptura, la parella va seguir endavant amb la seva història d'amor, però ara els fets els podria haver passat factura. Per això, l'actual situació que Manuel s'ha encarregat de treure a la llum a través de les xarxes. Així que, caldrà esperar per veure què passa.