Manuel Bedmar, nòvio de Rocío Flores, fa les maletes en un moment crític

El jove ha aprofitat el final de l'estat d'alarma per fer una escapada

El llançament del documental de Rocío Carrasco no només ha suposat un abans i un després per a ella, sinó també per a totes les persones que hi estan involucrades i, sense cap dubte, una d'elles ha estat Rocío Flores.

Els dimecres s'han convertit en els dies més durs i intensos per a la primogènita d'Antonio David Flores. La jove ha de fer front a l'emissió de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' cada setmana i, en el seu pas per 'Tierra de Nadie' i 'El Programa de Ana Rosa', és inevitable que se li pregunti pel conflicte familiar.

Tot i que estan a punt de finalitzar les emissions, encara queden tres capítols per sortir a la llum i aquest 12 de maig s'estrena un episodi en el qual Rociíto parlarà sobre el seu fill petit. D'aquesta manera, Rocío Flores viurà novament els nervis i l'angoixa d'escoltar la seva mare explicar la història de la seva vida des del seu punt de vista. Més d'una hora de documental,  que és millor veure acompanyada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El motiu del viatge de Manuel Bedmar

Fins al moment havia comptat amb el suport del seu nòvio, Manuel Bedmar. La jove agafava un tren cada dimecres a la tarda i es desplaçava fins a Màlaga per estar amb el seu major pilar. No obstant això, aquesta setmana no serà així.

El final de l'estat d'alarma també ha suposat que es pugui viatjar entre comunitats autònomes sense justificació i ell ha volgut aprofitar aquesta oportunitat per fer el pas i fer les maletes. Les restriccions no li han permès sortir de Màlaga durant els últims mesos, però ara el jove ha preparat l'equipatge, ha agafat el tren i ha deixat enrere la ciutat andalusa.

Manuel Bedmar ha viatjat fins a Madrid. En aquesta ocasió ha estat ell qui s'ha desplaçat per estar al costat de Rocío Flores durant l'emissió del nou capítol del documental de la seva mare.


Així, la 'influencer' comptarà amb el suport del seu nòvio per veure l'episodi en què Rocío Carrasco revelarà els motius pels quals tampoc manté cap mena de relació des de fa anys amb el seu fill petit.

I el viatge de Manuel Bedmar a la capital espanyola no només servirà per estar al costat de la seva nòvia durant el dia més complicat de la setmana per a ella: també aprofitaran l'estada del jove allà per passar uns dies més a Madrid i poder gaudir de companyia l'un de l'altre.

El gran suport de Rocío Flores

El malagueny s'ha convertit en un dels grans pilars de Rocío Flores. Porten junts diversos anys i, tot i que des de llavors sempre ha estat una gran ajuda per a ella, des que es va estrenar el documental de la seva mare ha estat el major suport de la 'influencer'. Escoltar el relat de la seva progenitora és una cosa molt dura per a l'exsupervivent i fer-ho sola no és una opció per a ella.

La jove està descobrint una faceta del seu pare que fins ara no coneixia i, per poder fer front a tot aquest assumpte, necessita algú al seu costat. I la persona que ha estat al costat d'ella durant totes aquestes setmanes ha estat Manuel Bedmar.

Rocío Flores sempre ha vist els capítols del documental acompanyada i, encara que en alguna ocasió ha comptat amb altres pilars fonamentals, que no s'ha separat del seu costat des que es va estrenar el reportatge el passat mes de març, ha estat el seu nòvio, Manuel Bedmar, qui s'ha convertit en una persona imprescindible en la vida de la neta de Rocío Jurado. No ha deixat de demostrar-li el seu suport i com d'enamorat està d'ella des que van començar a sortir. Així ho va fer en el seu pas per 'Supervivientes' i així ho està fent novament en aquest moment tan complicat per a Rocío Flores .


Comentaris

envia el comentari