Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar

Manuel Bedmar, parella de Rocío Flores, entra en pànic per la seva darrera foto

Manuel Bedmar es prepara per al pitjor després de l'últim moviment de la seva parella

Manuel Bedmar se sent contrariat per l'actitud que últimament està tenint la seva parella. La filla d'Antonio David té clar quin és el seu posicionament en el conflicte familiar i no dubta a mostrar-ho públicament.

Una decisió que provoca angoixa al jove malagueny, ja que tanta exposició només contribueix a alimentar la polèmica. No obstant això, Manuel dona suport a  Rocío per tot el que encara ha d'arribar.

Manuel Bedmar i la foto que el preocupa

Si hi ha alguna cosa constant a la vida de la neta de la xipionera és el seu fidel company Manuel Bedmar. Ja fa molts anys que estan junts i la complicitat entre ells és fonamental per mantenir la vida en parella.

Manuel Bedmar, de perfil.
Manuel Bedmar prefereix que Rocío es mantingui al marge. | Europa Press 

Fa pocs mesos, Rocío i el malagueny van decidir anar-se'n a viure junts. Allà, les càmeres són menys freqüents que al domicili d'Olga Moreno i la jove es troba en calma.

Però com diu el refrany: si la muntanya no va a Mahoma, Mahoma va a la muntanya. Això és precisament el que provoca la parella de Manuel mostrant el suport constant a l'exdona del seu pare.

Quan semblava que les aigües s'havien tornat més manses, la influencer decideix tornar a agitar-les publicant una polèmica foto. Una imatge amb què deixa clar de quin costat està i aviva un foc que estava gairebé extint.

Imatge d'Instagram de Rocío Flores.
Rocío Flores ha visitat la botiga d'Olga Moreno, demostrant que estan molt unides. | CatalunyaDiari 

En aquesta foto, Rocío presumeix d'haver anat a visitar Olga a la seva botiga mostrant-se propera i allunyant-se més del seu pare. La jove va assegurar que mai no parlaria malament de l'exguàrdia civil, però la veritat és que tampoc no li ha donat suport públic.

Almenys no de la mateixa manera que ha fet amb la sevillana, a qui visita sempre que pot. Ara, amb aquest nou moviment, Manuel Bedmar s'espera el pitjor, ja que lluny de mantenir-se al marge, la seva parella s'entesta a fer-se notar.

Manuel Bedmar es prepara per al pitjor

No hi ha hagut dia que el xicot de Rocío no li hagi mostrat suport incondicional. Sempre en un segon pla, únicament se'l va veure davant de les càmeres quan va anar a rebre-la després de 'Supervivientes' .

Manuel Bedmar i Rocío Flores plorant.
Manuel Bedmar sap que Rocío Flores pateix molt per la pressió de la premsa. | GTRES 

Ell ha estat i és el seu màxim suport quan les coses han pintat malament i, en aquests moments difícils, no pot ser menys. Pateix quan sent que ataquen Rocío i l'aconsella que intenti aixecar el peu de l'accelerador. I això que la relació entre el malagueny i Moreno és excel·lent.

Tanmateix, la jove s'obstina a demostrar que, malgrat la separació, «continuen sent una família», i que Olga és part de la seva vida. Una determinació que no afavoreix el pare, però que ella no està disposada a canviar.

Muntatge d'Olga Moreno, Antonio David Flores i Rocío Flores
Rocío Flores aviva la polèmica visitant Olga. | CatalunyaDiari 

Manuel sap que amb aquesta nova publicació, la seva xicota tornarà a estar a l'ull de l'huracà per haver-se posicionat en contra del seu pare. Es tracta d'una declaració d'intencions fidel als comentaris que va fer al plató d'Ana Rosa.

«Jo no protegeixo el meu pare, quan li he de dir alguna cosa, ho faig», va explicar. A qui sí que protegeix és a l'ex del seu pare, a qui visita amb regularitat compartint el moment amb els seus més de 700.000 seguidors.

Segur que aquesta visita ha aixecat molta expectació, ja que ha tingut lloc hores abans que la seva mare torni a Telecinco. Rocío té molts fronts oberts i esperem que Manuel aguanti l'embranzida.