Manuel Bedmar, parella de Rocío Flores, trenca el silenci: «No es pot obligar»

El xicot de la jove ha publicat un reflexiu missatge a les seves xarxes socials

Manuel Bedmar, xicot de Rocío Flores, sempre ha intentat mantenir-se en un segon pla mediàtic, tot i tenir una relació de quatre anys amb una persona que protagonitza tota mena de titulars en la premsa del cor, el jove mai ha tingut la intenció de saltar a la fama. I és que ni tan sols durant la participació de la seva noia a 'Supervivientes', el xicot de la neta de Rocío Jurado mai ha volgut fer un pas endavant, només va atrevir-se a enviar-li un missatge d'amor, però sempre de manera discreta.

Tot i això, ara la truita s'ha girat i la situació ha canviat arran del tsunami mediàtic desfermat pel documental de Rocío Carrasco, el qual també està esquitxant-li a ell. I és que resulta impossible mantenir-se al marge d'una polèmica que ha transcendit a totes les esferes i que s'ha convertit en el tema més candent de l'any, o potser de la dècada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El xicot de Rocío Flores, Manuel Bedmar, trenca el seu silenci 

Manuel Bedmar s'ha ficat de ple en un problema que l'afecta en primera persona, i no només perquè la seva noia està travessant «un dels pitjors moments de la seva vida», segons ha confessat ella mateixa a 'El Programa de Ana Rosa', sinó perquè ell també està suportant de forma directa la pressió mediàtica a què està sent sotmesa Rocío Flores.

Cada dia, les càmeres i els reporters s'amunteguen a l'entrada de la casa que comparteix amb la seva noia, i el bombardeig de preguntes i la persecució és constant. Per tant, la parella no pot fer res sense trobar-se de cara a algun periodista o paparazzi, una pressió que els dos intenten superar de la millor manera possible.

Rocío Flores ha optat per callar i prefereix abstenir-se de fer declaracions més enllà de la seva participació a 'El Programa de Ana Rosa', on intervé en qualitat de col·laboradora i comentarista de 'Supervivientes', 'reality' en el qual està concursant la dona del seu pare, Antonio David. Per la seva banda, Manuel Bedmar també s'allunya amb precaució dels mitjans de comunicació i evita oferir qualsevol declaració o gest que pugui ser tret de context.

Malgrat això, en les seves xarxes socials l'assumpte és molt diferent, ja que se sent amb total llibertat per a realitzar les publicacions que vulgui, encara que això suposi enviar missatges directes o indirectes que després són analitzats fins al mínim detall.

El missatge que ha llançat Manuel Bedmar en plena polèmica

En una de les seves últimes publicacions a Instagram, Manuel Bedmar ha compartit un 'stories' amb un reflexiu missatge que més aviat sembla un crit desesperat cap a Rocío Flores en ple conflicte amb la seva mare, Rocío Carrasco. Un gest amb què d'alguna manera intenta explicar la tensa relació que està vivint la seva noia.

«No es pot obligar a algú a què t'escrigui, a què et truqui, a què estigui amb tu, ni molt menys a què t'estimi. El que està és perquè vol estar...», publicava el jove a tan sols unes hores de l'emissió d'un nou capítol del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Imatge d'un storie de Manuel Bedmar, nuvi de Rocío Flors
'Storie' de Manuel Bedman amb un missatge reflexiu en plena polèmica de Rocío Flores amb la seva mare | Instagram

Amb aquestes paraules, podem pensar que Manuel Bedmar està fent referència a les contínues trucades que Rocío Flores ha fet a la seva mare en els platós de televisió, on li ha demanat que l'atengui les trucades i li ha demostrat voler un acostament de postures amb ella.

Així doncs, el noi de Rocío estaria intentant transmetre que la desesperació i frustració de la seva noia per contactar amb la seva mare no serveix de res, ja que Rocío Carrasco ha deixat molt clar que no està preparada ni disposada, de moment, per retrobar-se amb la seva filla.


Comentaris

envia el comentari