Rocío Carrasco té clars els seus pròxims passos: «Més forta que mai»

La filla de Rocío Jurado ja està traçant el camí que emprendrà quan acabin les emissions del seu documental

El passat mes de març, Rocío Carrasco va estrenar el seu documental sense saber que aquest seria el primer pas de la seva nova vida. El reportatge ha suposat un abans i un després per a ella i malgrat les crítiques que ha rebut per part d'algunes persones per les contradiccions del seu relat, li ha obert moltes portes noves. A més, explicar la seva pròpia versió de la història també ha implicat que compti amb el suport del públic i amb el suport dels professionals experts en maltractaments.

La col·laboradora de televisió ha passat de mantenir-se en les ombres a enfrontar-se fins i tot a un directe que va durar més de quatre hores, ja que fer pública la seva història ha enfortit la filla de Rocío Jurado, però el documental està a punt d'acabar i Rociíto haurà d'emprendre un nou camí a partir de llavors. Tot i això, encara queden algunes setmanes perquè s'emeti l'última entrega de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', però sembla que la col·laboradora ja sap quins seran els seus pròxims passos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els plans de Rocío Carrasco després del final del documental

La revista 'Diez Minutos' ha conversat amb persones properes del seu entorn i aquestes han assegurat que Rocío Carrasco ha tingut un canvi d'actitud brutal després del llançament del documental: «Pensa seguir lluitant per aconseguir que la tornin a escoltar en un jutjat, li costi el que li costi». Així ho va demostrar el passat 30 d'abril, quan va acudir al jutjat per la denúncia que ha interposat Antonio David Flores contra ella per un suposat delicte d'impagament de pensió del seu fill petit.

Rociíto va arribar allà acompanyada del seu advocat, Javier Vasallo, amb una actitud serena i fins i tot es va aturar a parlar amb els periodistes. Carrasco abans tenia por de fer pública la seva història i del qual poguessin dir d'ella, però ara ja no sent que ha d'amagar-se i no s'avergonyeix d'explicar el que ha viscut. Tant és així que fins i tot s'està plantejant tornar a la televisió quan finalitzin les emissions del documental: «No descarta fer més aparicions a Telecinco, se sent protegit, ara mateix està forta, però ens fa por que torni a decaure».


Cada vegada més lluny de la seva filla

Tot i que el suport que ha rebut després de l'estrena del reportatge li ha atorgat forces per tornar a aparèixer públicament, encara no se sent preparada per tornar a establir contacte amb la seva filla gran. «Aquest tema s'ho pren amb calma, no vol tornar a patir, no té pressa i està segura que Ro l'odia, en aquest sentit no està curada», han explicat els seus afins.

No obstant això, Rocío Carrasco ha estat molt secundada pels seus seguidors, però el seu testimoni també ha suposat que la seva primogènita s'estigui allunyant cada vegada més d'ella perquè ho està passant malament amb tot aquest assumpte, i no entén per què la seva mare ha relatat l'episodi que les va separar definitivament en l'any 2012.

Fa gairebé una dècada que la relació entre les dues està trencada i sembla que seguirà sent així. I és que, segons les declaracions que va fer Gustavo González, la filla gran d'Antonio David Flores ja ha donat per perduda una possible reconciliació amb la seva mare i, fins i tot, podria estar negociant una entrevista exclusiva a 'El Programa de Ana Rosa' per explicar la seva pròpia versió dels fets.

D'altra banda, la col·laboradora ha aconseguit deixar en molt mal lloc a l'exguàrdia civil i posicionar a gairebé tothom en contra seu. «No estic bé pels meus fills. Deixa la teva filla a un costat i centra't en mi», li va demanar el malagueny a la primogènita de Rocío Jurado. Per aquest motiu, Antonio David Flores està buscant la forma de denunciar Rocío Carrasco, però és un tema molt delicat, ja que portar-la als jutjats pel seu documental suposaria la reobertura del cas de maltractament contra ell.


Comentaris

envia el comentari