Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Una altra veu discordant amb Rocío Carrasco: «M'ho van explicar d'una altra manera»

Rosa Benito ha tornat a contradir la versió dels fets oferta per la seva neboda

Rosa Benito ha qüestionat sense objeccions el relat de Rocío Carrasco a Telecinco, ja que ha desmentit cadascun dels successos que la filla de la seva excunyada, Rocío Jurado, ha anat explicant en la seva docu-sèrie. La col·laboradora de 'Ya es mediodía' ha utilitzat el seu lloc a Telecinco per explicar la seva versió dels fets, completament oposada a la de la seva neboda, sobre la mort de Pedro Carrasco, l'estada a l'hospital de Rocío Jurado a Houston i l'herència de la cantant, entre altres qüestions a què s'ha aferrat per qüestionar la credibilitat de la seva neboda.

«No entraré a desmentir coses que són absurdes, l'únic que demostra amb aquestes negacions és que de l'important no pots dir que és mentida i s'acull a la mínima qüestió per desacreditar i això és el que em fa pena, no té a què agafar-se», deia Rocío Carrasco sobre la seva tia durant la seva entrevista en directe a Telecinco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rosa Benito torna a carregar contra el relat de Rocío Carrasco a Telecinco

Després d'aquestes declaracions, Rosa Benito va defensar-se públicament en assenyalar que ella només contestava a les al·lusions de la seva neboda i va presentar una postura més conciliadora en deixar anar una llança a favor a Rocío Carrasco i mostrar-se disposada a un acostament amb ella: «Jo la suporto, sempre l'he donat suport.

Jo no estic ni amb David ni amb ningú, la família volem tenir relació amb aquests dos nens que no tenen culpa que tinguin dos pares separats i que s'odien. Jo també l'estimo. Si ella despenja el telèfon i em diu 'tita, et necessito', jo hi seré allà sense cap pregunta. Ho tinc molt clar».

No obstant això, en la seva última intervenció, Rosa Benito ha demostrat que encara no ha enterrat la destral de guerra pel fet que no ha complert amb la seva paraula i ha parlat sobre un tema tot i no donar-se per al·ludida. Aquest es tracta de l'episodi més dur viscut per Rocío Carrasco amb la seva filla: l'agressió que va patir a mans de Rocío Flores l'estiu de 2012 i que va suposar la ruptura definitiva de la relació entre mare i filla.

Rosa Benito sobre la baralla de Rocío Flores i la seva mare: «M'ho van explicar d'una altra manera»

Rosa Benito s'ha mostrat pertorbada davant un episodi sobre el qual ella tenia una versió dels fets completament diferent. «A mi m'ho van explicar d'una altra manera. No vull entrar aquí. Em vaig assabentar de les dues formes», ha respost contundent abans de negar que Antonio David fos la font d'informació de l'altre relat. «Mai no he tingut una conversa així», va sentenciar abans de tornar a ficar-se al centre de la polèmica.

I és que amb aquestes paraules, Rosa Benito ha tornat a qüestionar el relat de la seva neboda i a posar de manifest que encara no comprèn la situació que travessa Rocío Carrasco, que ha explicat aquest episodi, precisament, per exemplificar la manipulació a la qual estaria sotmesa la seva filla des de petita.

«És una cosa horrible. Però, dic jo, si és Rocío Flores qui va fer allò, per què denúncia a la seva mare?... És que aquí hi ha alguna cosa que no entenc», es preguntava l'exdona d'Amador Mohedano alhora que els col·laboradors del programa li oferien una immediata resposta «perquè se suposa que era una estratègia del pare», assenyalava un company. Tot i no entrar en detalls, les declaracions de Rosa Benito l'han tornat a posar a l'ull de l'huracà per qüestionar uns fets que estan recollits en una sentència judicial i, per tant, es consideren fets provats.