Primer pla de Manuel Cortés Bollo mirant a càmera i posant en un photocall

Manuel Cortés publica una foto de Kiko Rivera que confirma el secret de domini públic

Manuel Cortés no amaga la veritat de Kiko Rivera

Manuel Cortés està vivint un estiu molt especial després de la seva sortida forçosa de 'Supervivientes' per raons de salut. El noi ha tingut ocasió de reunir-se amb familiars i amics per un motiu molt especial. Una ocasió en què Manuel Cortés ha compartit una foto del seu cosí Kiko Rivera amb la qual deixa clar què passa.

És l'aniversari del fill de Raquel Bollo i ho ha celebrat amb tota mena de luxes. Manuel no ha volgut deixar passa l'ocasió i ha gaudit d'una festa en què ha destacat la decoració: globus, dolços i pastís. Cortés ha posat feliç de ser el protagonista d'aquest dia tan assenyalat.

El cantant ha compartit amb els seus seguidors a les xarxes diversos moments de la celebració en què mostra com tothom ha gaudit al màxim. Una festa en què la música ha anat a càrrec de Kiko Rivera, cosí de Manuel. En un vídeo publicat per Cortés al seu perfil d'Instagram hem pogut veure el fill d'Isabel Pantoja.

Manuel Cortés mostra amb una foto què passa amb Kiko Rivera

Manuel Cortés i Kiko Rivera s'han retrobat després del pas de Manuel pel 'reality' de Telecinco. Precisament, Kiko mostrava el seu enuig amb la cadena perquè no li van permetre acudir al plató de 'Supervivientes' a defensar el fill de Raquel Bollo.

Història d'Instagram de Manuel Cortés Bollo amb Kiko Rivera com a DJ del dia 10 de juliol de 2023
Manuel ha compartit un vídeo on podem veure Kiko Rivera al seu aniversari. | Instagram, @manuelcortesbollo

A través d'un directe a TikTok, Kiko denunciava que l'organització del programa li impedia visitar el seu cosí. «No em deixen anar a visitar-lo, no em deixen anar a defensar-lo, no em deixen anar enlloc. És el meu cosí, és el meu germà, és la meva família i estic amb ell al 100 %», explicava als seus seguidors deixant clar l'enllaç que hi ha entre tots dos.

Ha quedat clar que, més enllà del concurs, Kiko i Manuel mantenen una relació excel·lent i aprofiten qualsevol moment per reunir-se. Una unió que deixa palès, a més, el distanciament entre Kiko i la seva germana, Isa Pantoja, i la seva parella Asraf Beno, que va compartir concurs i enfrontaments amb Manuel.

La foto de Kiko i Manuel deixa clar de quin costat està el fill d'Isabel Pantoja

La relació de la família Bollo amb Kiko és evident que passa per un bon moment, però no és així amb la resta del clan Pantoja. Recordem el dur enfrontament entre Raquel Bollo i Isa Pantoja al plató de 'Supervivientes'… Una circumstància que ha acabat amb una relació que sembla que no era tan estreta com es creia.

A més de Kiko Rivera, a Manuel el van acompanyar en un dia tan assenyalat altres familiars i amics, com ara la seva germana Alma Bollo. La filla de Raquel Bollo mostrava a les xarxes vídeos de la decoració i altres detalls de l'aniversari del seu germà.

Així mateix, enviava un missatge molt especial: «Feliç volta al sol. Ets l'ésser més especial que existeix a la meva vida, gràcies per tot el que em dones, em dones suport i sobretot m'acompanyes», escrivia Alma a Instagram. Els germans, que sempre s'han mostrat molt units, han reforçat el seu vincle després del pas pel 'reality', una dura experiència que no oblidaran.

Un altre dels convidats sorpresa a la festa d'aniversari de Manuel ha estat el guanyador de 'Supervivientes', Bosco Martínez-Bordiú. El nebot de Pocholo, que es deixava veure fa pocs dies amb Adara i Jonan Wiergo, ara ha viatjat fins a Sevilla per acompanyar el seu amic amb motiu de la celebració.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!