Imatge de Manuel Díaz, 'El Cordobés'.

Manuel Díaz assumeix que la seva dona no pot dormir: les seves filles els fan patir

Manuel i la seva dona no poden dormir

Manuel Díaz està vivint un estiu tranquil i relaxant amb la seva família. Però, això no vol dir que estigui sempre pensant en tornar a les arenes després dels difícils anys de pandèmia. Cal recordar que també va influir en la seva retirada una lesió greu, per la qual va haver de ser operat per col·locar-li dues pròtesis al maluc.

El destre està en plena forma amb 54 anys i és un dels toreros més aplaudits i seguits del panorama nacional. Va reaparèixer a l'abril i són diverses les cites que té aquest estiu amb les places més importants d'Espanya. Personalment, la vida també somriu al pare d'Alba Díaz. Està tan enamorat de Virginia Troconis com el primer dia (i ja en són 18 els anys que fa que estan casats) i viu feliç al costat de la veneçolana.

Primer pla de Manuel Díaz i la seva dona Virginia Troconis, posant sormients
Manuel Díaz, feliç amb la seva dona, Virginia | Europa Press

A més d'Alba, la filla que va tenir amb Vicky Martín Berrocal, Manuel és pare també de Manuel i de Triana. El noi acaba de fer 18 anys i vol ser arquitecte. Triana en té 15 i encara està pensant en el seu futur.

El Cordobés ha aconseguit una família envejable, on l'harmonia i l'alegria són els protagonistes. A més, la relació amb la seva exdona també és molt bona i Vicky i Virginia es porten molt bé.

Així doncs, Manuel aprofita els dies en què no té compromisos professionals per estar a casa i per descansar. Fidel als costums espanyols més arrelats, Díaz, acompanyat de la seva dona, fa la migdiada sempre que pot. Amb l'onada de calor infinita que ens està sacsejant a tots, no hi ha res millor que un descans després de dinar per reposar forces i encarar la tarda amb més energia.

Manuel Díaz no pot dormir per un motiu curiós

Manuel i la seva dona es disposaven a fer una migdiada, però va ser missió impossible. Així ho testificava ella des de les xarxes socials amb un vídeo que ja s'ha viralitzat. I és que Alba i Triana, les filles del torero, tenien un espectacle a assajar.

Ni més ni menys, es tracta de la coreografia de l'últim èxit de Rosalía, Despechá . Elles, juntament amb milers de persones a TikTok i a altres xarxes socials, estan publicant vídeos replicant una coreografia que s'ha convertit en l'estrella de l'estiu en temps rècord.

Així doncs, al vídeo publicat per Troconis es veu les dues joves davant d'una tauleta. Estan practicant els passos de la coreografia que segurament després voldran publicar a TikTok. Continuen així els passos de multitud de famosos i anònims que estan ajudant que la cançó de Rosalía sigui declarada gairebé oficialment el tema de l'estiu.

Alba i Triana
Manuel Díaz i la seva dona no poden fer la migdiada | INSTAGRAM

Alba i la seva germana mantenen una magnífica relació. La noia, de 22 anys, passa molt de temps a casa del seu pare, malgrat que s'està llaurant una potent carrera com a model i influencer.

La trobada més esperada de Manuel Díaz

Manuel Díaz té una assignatura pendent a la seva vida que està a punt de resoldre, si no l'ha resolt ja. Es tracta de la trobada amb el seu pare, El Cordobés, després de dècades sense cap relació.

Alguns mitjans apunten que aquesta primera trobada ja s'hauria produït. Ha estat ell mateix qui ha parlat obertament de les ganes mútues que tenen de veure's, prendre un cafè i a partir d'aquí començar la relació de pare i fill que mai no han tingut. Manuel ha reclamat l'atenció al seu pare des que era un adolescent i, malgrat això, ha aconseguit llaurar-se una carrera com a matador amb segell propi.

Manuel Díaz 'El Cordobés' i el seu pare
Manuel Díaz i el seu pare, a punt de reconciliar-se | CatalunyaDiari

Ara, el seu pare ja és gran i alguns problemes de salut l'han fet reflexionar sobre la família. Tot està a punt perquè reprenguin la relació abans que sigui massa tard.