Foto de Manuel Díaz

Manuel Díaz confirma el rumor sobre els xicots de la seva filla i ella gira l'esquena

Manuel Díaz s'ha sincerat com mai sobre la vida amorosa de la seva filla, Alba Díaz

Amb la tornada a la rutina, de mica en mica, Manuel Díaz 'El Cordobés' va reprenent els seus compromisos professionals després de passar un estiu de somni. La veritat és que, encara que el marit de Virginia Troconis ha tingut les seves llargues sessions a la platja, tampoc no li ha passat per alt exercir la seva professió.

És així, el pare d'Alba Díaz ha aprofitat al màxim aquest estiu per assistir a esdeveniments taurins. D'aquesta manera, les vacances s'han resumit en cites a la costa i torejar. Ara, també està compaginant la feina amb altres al costat de la seva dona.

Així mateix, tots dos han estat els convidats estrella de l'esdeveniment que ha organitzat Tacha Beauty a Marbella amb motiu del primer aniversari. Ha estat allà on Manuel Díaz s'ha sincerat com mai davant els mitjans sobre una faceta desconeguda de la seva primogènita.

Manuel Díaz confessa el que era un secret de domini públic

És ben sabut que Manuel Díaz 'El Cordobés' està acostumat que el seu nom estigui a la boca de tothom per la seva polèmica amb el seu pare biològic. I és que, des que era jove, l'oriünd d'Arganda del Rey ha denunciat obertament que Benítez, el gran torero, n'és el progenitor.

Tot i això, el torero no l'ha reconegut mai com el seu fill, encara que l'exmarit de Vicky Martín Berrocal fa anys que lluita perquè se'l reconegui com a tal. Per això, i per altres coses, el torero ha estat constantment el focus d'atenció de la premsa.

Imatge de Manuel Díaz, 'El Cordobés'.
Manuel Díaz parla sobre Alba Díaz i la seva vida amorosa | Europa Press

Això sí, malgrat això, no sol parlar públicament de la seva vida privada, tot i que tampoc no la porta en la màxima discreció. Justament, fa uns dies, va assistir a l'esdeveniment organitzat per Tacha Beauty a Marbella amb la seva dona Virginia Troconis, on va oferir detalls sobre la seva intimitat.

Va ser allà on els mitjans presents no van dubtar a parlar amb ell i preguntar-li per la seva filla gran, Alba Díaz. «Ella ja té la seva vida, està amb els seus projectes i ara mateix està molt il·lusionada. Parlem cada dia», començava dient. Com no podia ser altrament, el torero no dubtava a afalagar la influencer. «És una nena molt amorosa amb nosaltres, passa molt de temps a casa», revelava. De fet, ell mateix confessa als quatre vents que la seva relació amb ella és excel·lent i que no es guarden secrets.

Tant és així, que fins i tot la noia no dubta a compartir amb el seu pare les seves experiències amoroses. Així mateix ho ha explicat el torero, que assegura que, a l'amor, la seva filla és com ell. «És molt sensible i molt enamoradissa», revelava.

D'aquesta manera, l'exmarit de Vicky Martín Berrocal ha revelat que Alba Díaz sol acudir-hi cada vegada que s'il·lusiona en l'amor perquè ell l'aconselli. «Jo no opino, si ella em pregunta sí, si no, no opino perquè és la seva vida i el que vull és veure-la feliç i veure-la bé», explicava 'El Cordobés'.

▶️ Vídeo del dia

«Ara, si ella em demana opinió d'alguna cosa, jo la puc orientar o ajudar-la o si veig alguna cosa que no m'agrada... doncs com tots els pares. [...] Però de moment bé, jo veig que ella té el cap molt ben posat, que sap què fa... I ella em parla molt dient-me 'papi, m'agrada un noi' i jo li dic 'un altre, Alba? Ara t'agrada un, ara no', però ella és molt canviant en això», deia.

Manuel Díaz, un pare exemplar

No hi ha cap dubte que Manuel Díaz 'El Cordobés' és un gran pare. Per ell, els seus tres fills, Alba, Manuel i Triana són els pilars fonamentals de la seva vida. De fet, cada vegada que sorgeix l'oportunitat, en presumeix via xarxes socials i els demostra tot el seu afecte públicament.

Alba Díaz
Alba Díaz té molt bona relació amb el seu pare | Instagram (@albadiazmartin)

D'altra banda, seguint el mateix tema, els mitjans que hi eren presents també van voler esbrinar si havia arribat el torn de la petita de la casa, Triana, a enamorar-se. «Que s'esperi, que és el nostre nadó, que és al niu», deia entre rialles.