Mario Vaquerizo

Mario Vaquerizo, nerviós per allò que pot perdre Alaska després de la ruptura

Mario ha promès que no té intenció de separar-se

Mario Vaquerizo sempre s'ha caracteritzat per una cosa: explicar la veritat en tot moment per evitar problemes innecessaris. Fa uns mesos va sortir a la llum una informació incorrecta, diversos mitjans van assegurar que s'estava separant d'Alaska. La parella de seguida va desmentir la notícia i va prometre que estaven millor que mai, fins i tot tenien nous plans.

Mario Vaquerizo, mentre altres l'acusaven d'estar passant una crisi, estava adoptant un gos per ampliar la família. Van acollir l'animal durant unes setmanes, però la cantant és al·lèrgica i es va adonar que no se'n podia fer càrrec. Es diu Pitito i actualment viu amb Topacio Fresh, una famosa galerista que és amiga del matrimoni.

Mario Vaquerizo i Alaska posant junts
Mario Vaquerizo i la seva dona han silenciat els rumors | GTRES

Mario està preocupat perquè mai no s'havia vist en una situació similar, sempre ha tingut una molt bona relació amb la premsa del cor. No està molest, però sí que ha demanat que els mitjans contrastin la informació abans de publicar-la. S'ha comès una injustícia amb ell i des que va sortir això de la ruptura el públic no ha deixat d'especular sobre el tema.

Mario sap que la seva dona podria perdre una mica després de tot el que ha passat: ser presentadora del Benidorm Fest. Encara no hi ha res decidit, però els responsables del festival han confirmat dos presentadors i no han recordat Alaska. Hi ha la possibilitat que ho facin més tard, ja que la mexicana és fonamental per entendre l'esdeveniment.

Vaquerizo coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle i és conscient del que ha provocat això de la ruptura. És un tema completament incert, però l'ombra del dubte hi continua i el públic vol arribar fins al final de l'assumpte. L'artista no s'ha cansat de desmentir els rumors, però encara hi ha certs periodistes que li segueixen preguntant sobre el tema.

Mario Vaquerizo descobreix què pensa Alaska

Mario té clar que la seva dona estaria encantada de tornar a presentar el festival de Benidorm, tal com va fer a l'edició passada. Va viure de prop el procés, ja que sempre ha estat una gran amant d'Eurovisió i necessitava recuperar-ne el format. TVE el va bloquejar durant molts anys, va apostar per ella per ressuscitar-lo i seria injust que no estigués la nova temporada.

Primer pla d'Alaska
Mario Vaquerizo sempre ha estat amb la seva dona | GTRES

Alaska es va guanyar l'afecte de tots perquè va ser completament imparcial, en cap moment no es va decantar per cap dels candidats. Finalment va guanyar Chanel, però l'artista va donar el seu lloc a tothom perquè sabia que havien fet un gran esforç. Ella va començar de zero i sap com n'és d'important fer petits passos, tot suma i no hi ha espai per als errors.

«Ha estat un any molt bo perquè hi havia molta gent que donava suport a tres o quatre coses diferents i això és molt bo. M'hauria encantat que en guanyessin quatre o cinc, però Chanel és meravellosa», va explicar després de presentar l'esdeveniment. Tots els mitjans es van fer ressò de la seva destresa, per això no té sentit que ara pugui perdre el lloc.

Mario Vaquerizo ha aconseguit una cosa força complicada

Mario és conscient del que passarà: hi haurà qui vinculi allò de la seva falsa separació amb tots els fets que vinguin darrere. Però l'única cosa certa és que el matrimoni no s'ha vist afectat perquè ha sabut aturar el problema a temps. Van desmentir la notícia només adonar-se del que estava passant, independentment que els continuïn investigant.

Vaquerizo confia a Alaska, és possible que rebi una trucada de TVE més endavant per reprendre el seu lloc de presentadora. Ara només falta saber si ella pot, ja que és una de les grans artistes del país i la seva agenda està força atapeïda. És el preu de ser una estrella, però ella està acostumada a quadrar els seus compromisos per no fallar ningú.