Primer pla de Rosa Benito

La filla de Rosa Benito explica per què té por i sap que mai serà milionària

Chayo Mohedano ha explicat la seva situació

No ha estat un estiu tranquil per a la família més mediàtica del país. Des que Rociíto va decidir obrir la capsa de pandora amb la seva docusèrie, no han parat d'aparèixer noves polèmiques. Ara, amb l'emissió de la segona part del documental, En el nombre de Rocío, la família Mohedano és al punt de mira.

Rocío Carrasco ha demostrat que ja no té por de res i que està disposada a desemmascarar la seva família mediàtica. Han estat anys i anys de mentides, però sembla que aquesta època ja ha passat. En els últims episodis, Rocíito parla amb tot luxe de detalls sobre la relació que manté amb la filla de Rosa Benito.

Primer pla de Chayo Mohedano.
La filla de Rosa Benito ha estat rebent amenaces durant els últims mesos. | GTRES
 

Chayo Mohedano, espantada per les amenaces

La filla de Rosa Benito ha volgut fer pública la situació que està vivint. Per Chayo no està sent gens fàcil l'enrenou mediàtic que estan provocant les noves declaracions de la seva cosina. I és que la cantant no ha pogut anunciar els diversos concerts que ha fet aquest estiu.

Segons ha revelat la filla de Rosa Benito, rep amenaces diàriament a les xarxes i temia que aquestes amenaces es fessin realitat:

«He cantat molt i he estat en un munt de pobles, però, malauradament, no ho he publicitat. Hi ha gent que m'amenaça d'anar i fer coses brutes a l'espectacle i em fa por que compleixin les seves amenaces. Jo vull treballar tranquil·la», relatava Mohedano mitjançant un directe d'Instagram.

Chayo explicava als seus seguidors que la situació era «totalment injusta», ja que l'única cosa que vol és treballar. I això li pot portar greus conseqüències a la seva economia:

«Tinc dret a treballar. Ara que ja comença la temporada de teatres serà diferent, perquè, quan cal gratar-se la butxaca i treure una entrada, és més difícil que es gastin diners per fastiguejar».

«Per desgràcia, hi ha molta gent amargada que vol amenaçar els altres. Hi ha gent a qui li paguen un sou perquè facin aquestes coses a les xarxes», relatava Chayo.

▶️ Vídeo del dia

Rociíto desemmascara la filla de Rosa Benito

Rocío Carrasco ja ha deixat clar que la seva relació amb Chayo és inexistent. Per això, no dubta a explicar que va ser el que va passar entre totes dues. Així ho ha fet a través de la seva docusèrie En el nombre de Rocío.

«Amb Chayo sempre vaig tenir una relació molt bona. Perquè tingués històries amb els seus pares o amb els seus oncles, des del meu punt de vista, a ella no l'havia d'esquitxar».

«Tampoc vaig voler no anar perquè no es tornés a especular i fer créixer tot el que ja s'anava dient», explicava Carrasco al capítol 12 de la docusèrie.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Chayo Mohedano.
Rociíto ha parlat sense pèls a la llengua sobre la filla de Rosa Benito. | CatalunyaDiari
 

Una de les coses que remarcava Rociíto sobre la filla de Rosa Benito és com de poc agraïda ha estat amb ella. Carrasco ha arribat, fins i tot, a afirmar que ella ha ajudat molt a Chayo en la seva carrera artística:

«Ara per ara, aquesta relació que s'ha refredat i ella no s'ha portat bé amb mi».

«Vaig trobant-me persones a qui jo no els he fet res, que l'únic que he fet és ajudar-los. Perquè a Chayo també se l'ha ajudat en moltes coses», revelava Rociíto.

El que està clar és que la situació entre les dues cosines no millorarà, almenys, no en un futur pròxim. Sobretot ara que Rocío Carrasco ha unit forces amb La Fábrica de la Tele, la productora amb què Chayo s'ha vist als tribunals.