Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda

Lydia Lozano revela per primer cop perquè no ha sigut mare

Lydia Lozano confessa emocionada tota la veritat

Lydia Lozano va acaparar l'interès de l'audiència a la franja final de Sálvame dimecres passat 14 de setembre. Des de l'inici del programa, es va anunciar que la col·laboradora s'enfrontaria a unes imatges una mica personals amb què sortiria a la llum tota la seva veritat.

La veritat és que l'espai de les tardes de Telecinco va estrenar una secció titulada Lydia Lozano frente a Lydia Lozano. Carlos Lozano va ser l'encarregat de fer-li l'entrevista més íntima a la periodista, on va parlar obertament sobre com era el seu matrimoni amb Charly i la raó que els va dur a no convertir-se en pares.

Lydia Lozano parla sobre la seva maternitat

Lydia va afrontar una de les seves tardes més difícils a Sálvame. Per una vegada, la col·laboradora no era objecte de crítiques per part dels seus companys i va concedir una entrevista molt íntima. Un dels punts més emotius va ser quan va parlar sobre el seu matrimoni amb Charly.

▶️ Vídeo del dia

Amb 32 anys de relació, la periodista i l'arquitecte s'han convertit en la parella més consolidada de l'univers Sálvame. Ella sempre ha evitat que el nom del seu marit surti a la llum, defensant així el seu anonimat.

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly.
Lydia Lozano parla sobre el seu matrimoni amb Charly. | CatalunyaDiari
 

Tanmateix, sempre hi ha estat molt present, sobretot les vegades en què Lydia ha estat atacada al programa. En aquesta ocasió, no va poder contenir les llàgrimes en parlar sobre la importància del seu marit a la seva vida. «Ha estat, és i serà l'home de la meva vida i t'ho dic sense hipnosi», deia Lozano.

Una de les qüestions que sempre ha sobrevolat la periodista és el fet de no haver estat mare. Una decisió que va prendre fa anys i de la qual no se'n penedeix en absolut, sobretot perquè va ser presa per tots dos.

Lydia Lozano
Lydia Lozano mai ha sentit la necessitat de ser mare. | Europa Press
 

«No hem estat pares perquè jo amb Charly no he necessitat res més», va confessar. És tan gran l'amor que senten que Lydia no va sentir mai la necessitat d'ampliar la família i va admetre que ser mare mai no li havia «fet il·lusió». Una opinió que Charly va acceptar sense problemes.

«Ell hauria volgut, però jo no he sentit mai això, per amor tindria un fill amb ell, però em va dir que no i em vaig tornar a enamorar», va afegir emocionada. La complicitat és més que evident i la col·laboradora no va poder evitar les llàgrimes en veure les fotos que repassaven la seva vida en parella.

Lydia Lozano, més sincera que mai

Les emocions de Lydia estaven a flor de pell durant l'entrevista amb Carlos Lozano. Tot i que sempre ha procurat que el seu matrimoni no es barregés amb la seva feina, era inevitable que Charly fos protagonista de l'entrevista.

Ell és una part fonamental de la seva vida i així ho va manifestar amb molt d'amor. «És el meu amant i el meu marit, però sobretot és el meu millor amic i aquesta confiança no tothom la té», va assenyalar.

Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'
Lydia Lozano s'emociona en parlar sobre el seu marit. | Mediaset
 

De vegades, Lydia ha estat víctima de rumors que assenyalaven alguna infidelitat en el seu matrimoni. En totes aquestes ocasions, sempre s'ha mostrat escèptica perquè sap perfectament com és Charly i hi confia plenament.

«No concebo la infidelitat», admetia. «Quan arribes a una edat i decideixes compartir la vida amb algú i arribes 'viscuda' i ell 'viscut', el fet que ell estigués amb una altra dona o jo amb un altre home...», explicava. «És que no ho concebo, perquè s'hagués trencat tot, ens coneixem tant... i em segueix sorprenent», sentenciava.

Lydia va deixar clar que el seu marit és un pilar fonamental a la seva vida, fins al punt en què va confessar que no sap viure sense ell. «Prefereixo morir-me jo abans que ell», va comentar tremolant davant la idea de perdre'l.