Primer pla de Terelu Campos a 'Sálvame'.

Terelu Campos sap que no pot tornar a fer-ho perquè ell s'ha desentès d'ella

Terelu Campos pateix la censura més salvatge

Terelu Campos sempre ha tingut llibertat a l'hora d'expressar-se com a presentadora o col·laboradora als diferents programes en què ha treballat. Mai no ha tingut cap mena de censura per parlar sobre un determinat tema que, des de la seva opinió, no feria la sensibilitat de cap dels seus caps.

En els últims dies, hem vist Terelu Campos patir la censura de Mediaset després del que va passar aquest dilluns al programa més veterà de Telecinco.

Terelu Campos pren nota i deixa de parlar d'ella per sempre

A l'audiència de Sálvame el sorprenia que en iniciar-se el programa del 12 de setembre passat, Adela González i María Patiño obrien el programa amb una sèrie de personatges. Diversos famosos que, d'una manera o altra, tornaven a l'actualitat.

Muntatge Terelu Campos i Paz Padilla
Terelu pateix la censura al seu programa i no podrà parlar més de Paz Padilla | Telecinco

Una de les persones sobre les quals es parlava a l'inici de l'espai no era cap altra que Paz Padilla. Aquesta havia tornat a Telecinco després de diversos mesos fora de la cadena després d'aquella gran baralla que va protagonitzar amb Belén Esteban.

Això sí, Paz Padilla va considerar que l'acomiadament era improcedent i va portar a judici la productora, arribant finalment a un acord perquè la gaditana fos readmesa a la cadena de Fuencarral.

Després d'acudir a El Hormiguero la setmana passada, Paz Padilla va sorprendre el cap de setmana propis i estranys al ser entrevistada a Ya es verano. Suposava la tornada a la cadena que tant de mal li va fer el 2022.

La censura a Sálvame ha arribat per quedar-se, segons Diego Arrabal

La veritat és que Paz Padilla venia conciliadora. Va oferir una entrevista calmada i positiva. El programa de La Fábrica de la Tele es va referir a la reaparició de Padilla i fins i tot Germán González li va dedicar un vídeo amb la seva sorna habitual. I la veritat és que tenien intenció de continuar parlant de la presentadora gaditana al programa d'aquest dimarts.

Primer pla de Diego Arrabal
Diego Arrabal ha fet una exclusiva al seu canal | Youtube

Terelu Campos i Adela González estaven preparades per seguir l'escaleta que tenia preparada el programa aquesta tarda, però tot va canviar. Segons explica Diego Arrabal, la direcció del veterà format va rebre una trucada que va fer canviar l'escaleta del tot.

«La direcció de Sálvame rep una trucada de Mediaset, de les persones importants, i ordenen a Sálvame i a La Fábrica de la Tele que en cap dels seus programes es parli o digui absolutament res de Paz Padilla», ha assegurat el paparazzi, que va ser acomiadat de Mediaset al maig.

Prohibeixen parlar de Paz Padilla fins a nou avís

Raval ha estat més contundent que mai al seu canal de YouTube. Segons el paparazzi, a Sálvame no li va agradar gens aquesta trucada censurant alguns dels continguts que tenien llestos per a aquell dia.

Captura de Paz Padilla a 'El Hormiguero'.
La presentadora a 'El hormiguero' fa una setmana | Atresplayer

«No se'l pot nomenar al programa, i això és una cosa que ha assegut molt malament perquè ells estan acostumats a fer i dir el que els doni la gana. En aquest cas, s'han quedat sense temes perquè Paz seria el personatge principal de la tarda d'aquest dimarts».

Des del dia que van acomiadar Pau, a Sálvame no es tocava el tema de la seva expresentadora. Amb una excepció, quan la còmica es va enamorar de nou. Paz apareixia a la portada d'una revista amb el fotògraf i guàrdia civil Fran Medina.

▶️ Vídeo del dia

El que tenen clar des del programa dirigit per David Valldeperas és que haurà de tornar a obviar tot allò que està relacionat amb la figura de la gaditana fins a nou avís.