Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manuel Martos somrient a un photocall

Manuel Martos anuncia el que ningú s'esperava sobre la boda dels seus pares

Manuel Martos explica tot el que va passar aquell dia

Manuel Martos acaba d'anunciar el que ningú sabia del casament dels seus pares. I és que, en aquell moment, Raphael i Natalia Figueroa van fer una cosa que va deixar amb la boca oberta tots els convidats.

Avui dia, el músic travessa per un dels moments més dolços de la seva vida. I tot des que, a principis d'estiu, els mitjans de comunicació del nostre país es fessin ressò d'una notícia inesperada.

Amelia Bono i Manuel Martos
Manuel Martos i la 'influencer' han reprès la seva relació | GTRES

Després de més d'un any separats, Manuel Martos i Amelia Bono van decidir donar una nova oportunitat a la seva relació, cosa que va omplir d'alegria al de Linares i la seva dona. Sí, perquè si hi va haver algú que ho va passar veritablement malament amb la seva separació van ser, precisament, Raphael i Natalia Figueroa.

Ara, acaba de sortir a la llum una dada que ningú sabia sobre el casament del cantant i la neta del comte de Romanones i filla del marquès de Santo Floro.

Manuel Martos no tenia ni idea de la decisió que van prendre

Manuel Martos s'ha quedat sense paraules en conèixer la romàntica i anecdòtica història que s'amaga darrere del casament dels seus pares. Aquest dimarts, 15 de novembre, Vanitatis ha publicat unes declaracions exclusives de Natalia Figueroa.

Així, ha tingut l'oportunitat de conèixer, de primera mà, tots els detalls d'aquest enllaç mediàtic. Els pares de Manuel Martos es van conèixer a finals dels anys seixanta durant un lliurament de premis a Madrid. I, encara que Raphael de seguida es va enamorar de la seva dona, la veritat és que a l'aristòcrata li va costar una mica més.

Primer pla de Natalia Figueroa amb posat seriós
La mare de Manuel Martos comparteix tots els detalls del casament | GTRES

Després d'un any de festeig, tots dos van decidir unir les seves vides per sempre. El 14 de juliol de 1972 va ser la data que tots dos van escollir per donar-se el 'sí, vull'. Però allò veritablement sorprenent d'aquesta història va ser el destí que van seleccionar per celebrar l'enllaç.

I és que, segons ha explicat la mare de Manuel Martos, no va ser fins al mateix dia del casament quan els seus escassos cent convidats van saber el destí.

«Buscàvem un lloc fora d'Espanya, que no estigués gaire lluny i que ens agradés. Els meus pares no van saber el lloc fins a la vigília», ha assegurat Figueroa.

«En aquella època, no hi havia vol directe[a Venècia]de manera que es feia escala a Roma. Quan van aterrar, els convidats pensaven que ens casaríem allà... però el viatge va continuar», prossegueix explicant.

La intenció de la parella era tenir un casament íntim i allunyat de la premsa social. «No volíem convertir les nostres noces en un espectacle i vam triar Venècia perquè volíem evitar el tumult, l'enrenou i la histèria», afirmava.

«Van arribar molt pocs convidats i vam aconseguir el que volíem: una cerimònia preciosa, seriosa i en calma», ha recordat la mare de Manuel Martos. Però, malgrat tots els esforços, no van poder evitar que els periodistes s'assabentessin del destí, i no van trigar a anar a buscar la fotografia perfecta.

«Quan vam veure que els periodistes i els fotògrafs apareixien a Venècia, a la mateixa església de Sant Zacaries, on anàvem a casar-nos, ens vam resignar, vam posar per a ells i se'ls va permetre entrar a la cerimònia», reconeixia.

Imatge de perfil de Raphael i el seu fill Manuel Martos
Manuel Martos se n'ha assabentat de tots els detalls de l'enllaç | GTRES

Manuel Martos s'assabenta de tots els detalls

A més, Manuel Martos ha tingut l'oportunitat de conèixer altres detalls d'aquest casament mediàtic. Tal com ha explicat la seva mare, Raphael va prendre la decisió d'anar al casament en una motora, ja que «li semblava ridícul travessar els carrers de Venècia, de jaqué, del braç de la seva mare i a peu».

«Jo, no obstant això, vaig preferir anar caminant fins a l'església des de l'hotel 'Danieli', davant del Gran Canal, on em vaig vestir. La gent, asseguda als cafès, exclamava: 'Guarda, stanno girando un film'['Mira, estan rodant una pel·lícula']», explicava anecdòticament.

Pel que fa a la cerimònia, la progenitora de Manuel Martos ha assegurat que tant ella com Raphael van estar «serens i somrients» durant tota la missa.

Raphael i la seba dona, Natalia Figueroa
La parella va tenir un casament de somni | GTRES

«El pare José Zenobio, sacerdot de la basílica de La nostra Senyora de Guadalupe de Mèxic, va volar expressament per oficiar les nostres noces», va confessar.

Després d'assegurar que no va tenir cap petició de matrimoni, Natalia Figueroa ha explicat alguns detalls del banquet. «No hi va haver ball i el sopar es va celebrar a la meravellosa terrassa de l'hotel 'Danieli', amb la nostra família i els nostres amics més estimats», ha explicat.

En relació amb el seu vestit de núvia, la mare de Manuel Martos ha confessat que se'n va enamorar només veure'l: «Estava confeccionat en piqué blanc i s'inspirava en els vestits de flamenca».

A més a més, va completar l'estilisme amb una flor oberta d'organdí blanc que va lluir a la cabellera solta, una polsera de brillants que li va regalar Raphael i dues roses grogues de tija llarga com a ram.