Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Mar Flores posant en un photocall al costat d'Alejandra Rubio parlant a la televisió amb una americana i una retallada de Carlo Constanzia posant seriós

Mar Flores ja coneix Alejandra Rubio, clau en la reconciliació amb Carlo Costanzia

Carlo Costanzia presenta la seva parella, Alejandra Rubio, a la seva mare i aprofita l'ocasió per fer les paus amb ell

Fa un temps, Carlo Costanzia i Alejandra Rubio sorprenien tothom després de revelar-se que tenien una relació sentimental. I es tracta d'una parella força mediàtica, ja que són fills de MarFlores i TereluCampos.

Sembla que la parella segueix fent passos ferms per consolidar la seva relació. I és que es veu que els joves ja han pogut conèixer els seus respectius sogres.

Fa unes setmanes que Carlo Costanzia va tenir l'oportunitat de conèixer la mare de la seva xicota. Una notícia confirmada per la germana de la presentadora Carmen Borrego a Así es la Vida: “Jo sí que sé que s'han conegut… Jo no l'he conegut, però tampoc tinc cap problema a conèixer-lo”.

Mar Flores coneix Alejandra Rubio i es reconcilia amb el seu fill

Ara la notícia és que Alejandra Rubio també hauria conegut la mare de la seva parella, segons ha revelat Amor Romeira. Mar Flores i Alejandra Rubio van tenir la seva primera trobada dissabte passat.

Sembla que l'exmodel estava sopant amb uns amics en un local del centre de Madrid. Posteriorment, va decidir pujar a la terrassa del local, on hi havia el seu fill amb la seva parella esperant per conèixer-la.

Muntatge de fotos de pla mitjà de Carlo Costanzia, Alejandra Rubio i Mar Flores, tots tres amb rostre mig somrient
Mar Flores coneix a Alejandra Rubio en un restaurant de Madrid | Europa Press, catalunyadiari.com

“S'abracen, es fan un petó. La trobada és molt amigable i hi ha molt bon rotllo. Estan durant una hora junts”, explicava la col·laboradora Amor Romeira sobre el moment.

Es tracta d'una reunió força esperada, ja que tornaven a veure's les cares mare i fill. Una trobada que tenia lloc després de l'entrevista que Carlo Costanzia havia concedit a Telecinco i que tan poca gràcia havia fet a la seva mare.

No obstant això, malgrat tot el suposat mal rotllo que hi havia entre ells, tot va acabar de la millor manera possible. “Hi ha hagut reconciliació”, confirmava Romeira.

Una entesa que es podia deduir que passaria tard o d'hora després de les declaracions de Carlo Costanzia a ¡De Viernes! En aquestes deia que la seva mare respectava la relació i que només vol que sigui feliç.

Carlo Costanzia i Alejandra Rubio, amb rostre neutre, passejant pel carrer
Avança la relació entre Carlo Costanzia i Alejandra Rubio | Europa Press

La relació entre Carlo Costanzia i Alejandra Rubio segueix endavant

El fill de Mar Flores va aportar alguns detalls a l'entrevista sobre la relació que manté amb la filla de Terelu Campos.

“És molt difícil trobar una persona que estigui en els mals moments, això és fonamental”, va respondre. Quan li van preguntar quines eren les tres coses que més li agradaven d'Alejandra Rubio va respondre: “Per què he de dir tres coses quan en diria deu mil?”.

En resum, sembla que la relació entre Carlo Costanzia i Alejandra Rubio avança de la millor manera possible, comptant ja amb l'aprovació de les mares de tots dos. A més, ha quedat tot el problema familiar tancat per part de Mar Flores i el seu fill.