Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón amb rostre d'ensurt i, al costat, una imatge amb el seu fill

Ana María Aldón defensa el seu negoci: com afecta el seu fill amb José Ortega Cano

L'exdona de José Ortega Cano es defensa de les acusacions abocades sobre el funcionament de la seva botiga online

Ana María Aldón té una botiga de roba que ven online i, aparentment, és un negoci que li està funcionant força bé. Tot i això, fa uns dies, Así es la vida va publicar una investigació exhaustiva que han fet sobre com és en realitat aquesta empresa.

Un acte que no ha agradat gens a Ana María Aldón, que no ha dubtat a mostrar el seu enuig davant d'aquest gest.

Ana María Aldón es defensa de les acusacions sobre el seu negoci

L'exdona de José Ortega Cano no ha volgut deixar-ho passar i ha aprofitat la seva presència a Fiesta per protegir-se del que han dit sobre la seva botiga i sobre ella.

“Estic enfadada perquè aquesta setmana sembla que l'han pres amb mi. Uns companys d'un altre programa. No em sembla just el tracte que es va donar”, deia al programa.

En aquest es va comentar que la roba que venia a la seva botiga provenia de la Xina. A més, també es va exposar que alguns dels productes estaven un 200% més cars respecte al preu original.

Captura d'Ana María Aldón sorpresa a 'Fiesta'
Ana María Aldón es defensa | Telecinco

Ana María no donava crèdit a allò que havien explicat sobre el seu negoci, assegurant que no estaven dient la veritat. “Com a investigadors no tenen preu. Ells s'obliden que les peces s'han de revisar, cal mirar el patronatge, la qualitat… I per això estic preparada perquè tinc una carrera”, explicava.

Es podia veure que l'empresària estava força disgustada, ja que aquestes acusacions no només li feien mal, sinó que també perjudiquen el seu fill. “No és just el que heu fet amb mi. No només heu fet malbé la meva imatge, També la mà que està donant menjar al meu fill. Això no es fa”, comentava.

Pel que fa al que havien esmentat respecte al fet que els seus productes provenien de la Xina, explicava que realment ho fa en un reconegut polígon: “A Cobo Calleja comprem tots els comerciants. No només compro roba fabricada a la Xina”. Ha subratllat: “Com el 90% dels presents al plató, tots portem roba del país asiàtic”.

“També tinc roba fabricada i dissenyada íntegrament a Espanya. Aleshores, a què esteu jugant? Quin és l'escàndol? Tenir una botiga i tirar dignament endavant com puc i com sé? Tinc tot el coneixement i tinc tot el dret de guanyar-me la vida dignament. No soc una delinqüent perquè se'm faci una investigació”, afegia tot seguit.

Plànol curt d'Ana María Aldón amb cara seriosa en un plató de Telecinco
Ana María Aldón, enfadada per les acusacions que ha rebut | Mediaset

Així és el negoci d'Ana María Aldón

L'andalusa sempre ha dit que tot aquest projecte va començar per “una vocació consolidada que tinc pel món de la moda”. Tot i això, una cosa que ha reconegut sempre és que els dissenys dels productes que ven no són seus. De fet, defensa que el valor fonamental de la seva empresa és el tracte personalitzat al client.

“A mi a les dues del matí m'escriu una clienta i jo li prenc les mesures i l'assessoro personalment. Aquest és el meu valor afegit”, explicava. Un negoci que va haver de tancar temporalment durant el seu pas per GH Duo, però que va reprendre immediatament una vegada va ser expulsada.

D'altra banda, cal destacar que recentment revelava que tenia intenció de prendre mesures contra José Ortega Cano per no complir les seves obligacions. “Caldrà prendre cartes a l'assumpte. Cal complir totes les obligacions i de vegades no es compleixen”, va sentenciar.