Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb una imatge en primer pla d'Ana Obregónn plorant i una altra imatge d'Alessandro Lequio amb gest seriós

Ana Obregón pren una ferma decisió amb Alessandro Lequio en un dia molt trist

Alessandro Lequio s'uneix a Ana Obregón en l'homenatge al seu fill, Aless Lequio, a través de xarxes socials

Es compleixen quatre anys de la mort d'Aless Lequio. Una mort que es va produir després que perdés la batalla contra un sarcoma d'Ewing amb 27 anys.

Aquell 13 de maig de 2020 va marcar un dolor inesborrable a la vida dels seus pares: Ana Obregón i Alessandro Lequio. Una tristesa que perdurarà per sempre.

Ana Obregón i Alessandro Lequio apropen postures per l'homenatge al seu fill Aless

La relació d'Alessandro Lequio i Ana Obregón continua sent força complicada. I més després que la presentadora decidís fer servir l'esperma del seu fill per tenir una nena a través d'una gestació subrogada.

Tot i això, en un dia tan trist com aquest, sembla que els pares s'han posat d'acord per honorar la memòria del seu fill. Un gest cridaner, ja que Alessandro Lequio no acostuma a compartir aquest tipus de contingut, a diferència d'Ana Obregón.

Una publicació a Instagram d'Alessandro Lequio, amb una imatge d'ell amb el seu fill Alex
L'homenatge d'Alessandro Lequio al seu fill | Instagram: @alessandrolequiosr

Per part seva, Alessandro Lequio ha optat per publicar un missatge més discret, com ja ens té acostumats. Ha decidit publicar una fotografia al costat del seu fill quan només era un nadó. Al costat de la imatge no ha estat força explícit, incorporant només els dos hashtags que sol utilitzar sempre: #alessforever #lequiocity.

L'homenatge d'Ana Obregón al seu fill Aless al quart aniversari de la seva mort

Per la seva banda, Ana Obregón ha tornat a obrir el seu cor per honorar la memòria del fill. Un gest força usual per part de la presentadora, que acostuma a recordar molt en xarxes socials.

A la publicació podem veure un vídeo amb imatges d'ella i l'Aless en el transcurs dels anys. Unes fotografies en què es veu el seu fill des que era un nadó fins que es converteix en adult.

Al costat del vídeo ha deixat un missatge molt emotiu: “13 maig 2020. El dia que es va apagar la llum del món. El dia que vaig morir amb tu”.

Imatge de fons d'una publicació a Instagram d'Ana Obregónn, amb una imatge al costat del seu fill Alex
Ana Obregón honra la memòria del seu fill a les xarxes socials | Instagram: @ana_obregon_oficial

Ana Obregón, totalment involucrada en la seva neta

El dolor continua molt present el dia a dia de l'actriu, malgrat que ja han passat quatre anys de la partida d'Aless. Per bregar amb aquesta angoixa intenta trobar consol centrant tota la seva atenció a la seva neta Ana Sandra, la filla biològica d'Aless.

La nena va complir el primer any el mes passat. I, fa uns dies, Ana Obregón va publicar un vídeo d'ella a les xarxes socials en què revelava quina havia estat la seva primera paraula. “Papa”, deia mentre passava les pàgines d'un àlbum de fotos on apareixia el seu pare.

“Has dit «papa» amb tanta tendresa, dolçor i amor que m'he hagut de capgirar perquè no veiessis les meves llàgrimes. Després vas somriure amb complicitat. Que no ho vegem no vol dir que no existeixi perquè el que és essencial és invisible als ulls. Aquella nit vaig saber que aquella paraula tan bonica pronunciada tan baixet t'havia arribat al cel, Aless, perquè vaig sentir caloreta al meu cor”, escrivia Ana Obregón al costat de la foto.