Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge d'Emma García i Aitor Impar vestit de negre, ella mirant a càmera i ell no, amb una foto petita dos junts i un emoji d'enamorat

Emma García no ho ha negat mai: així va conèixer el seu marit, el discret Aitor Senar

Emma García va conèixer el seu marit amb només 16 anys, molt abans de ser periodista i dedicar-se a la televisió

Emma García és una de les periodistes més estimades de la televisió espanyola. Actualment, és presentadora a Fiesta, programa de Telecinco.

Recentment, ha estat l'aniversari del marit d'Emma García, Aitor Senar, i li ha fet una afectuosa felicitació pujant a les xarxes socials una fotografia junts amb aquest missatge: “Sumant i celebrant. Zorionak maitia”.

Captura de l'Instagram d'Emma García d'una selfie amb Aitor Senar on tots dos usen ulleres de sol i veuen la càmera
Emma García i el seu marit compleixen 34 anys junts | Instagram, @emmagarciaweb

Fa més de tres dècades que estan junts. Tot i això, no es coneix gaire de la vida privada d'Aitor, que sempre s'ha caracteritzat per ser una persona discreta i allunyada de les càmeres.

Així va conèixer Emma García el seu marit

Cal retrocedir força temps per arribar al moment en què Emma García i Aitor es van conèixer. I és que només tenien 16 anys en aquell moment. Tot i això, malgrat que van arribar a connectar des que van intercanviar les seves primeres mirades, no va ser fins diversos mesos després quan van començar la seva relació.

Aleshores, Emma García no es dedicava encara al món de la televisió, però ja tenia posada la seva mirada en estudiar Periodisme. De fet, el seu somni era esdevenir reportera de guerra.

Un anhel que va poder complir el tercer any de carrera quan se'n va anar a Bòsnia de la mà de la Creu Roja. Des de llavors va començar una carrera professional que la va dur per molts projectes.

Un trajecte en què la figura d'Aitor va ser fonamental. El seu marit sempre ha estat un suport primordial a la seva vida i l'ha ajudat en els moments més difícils.

Emma García amb un vestit vermell i Aitor Impar de negre amb tirants
Aitor Senar, un suport fonamental a la vida d'Emma García | GTRES

La curiosa forma de demanar la mà d'Emma García al seu marit Aitor Senar

Per a la parella, casar-se no entrava als seus plans, però hi va haver un dia que ho va canviar tot: les noces del seu germà. "Em va semblar una cosa meravellosa perquè vaig veure tanta felicitat i tota la família unida gaudint tant, que vaig dir: i per què no?", revelava a Hola.

Després d'allò, Emma García va decidir ser la que fes el pas i va demanar matrimoni al seu marit d'una curiosa manera. "Estàvem un dia al llit i li vaig dir «amor, ens casem?». Va ser molt bonic, la veritat", explicava a la revista.

Per descomptat, Aitor va acceptar, però amb la condició que fos per l'Església. Finalment, es van casar el 23 de juliol de l'any 2000 a la platja de Zarautz.

Muntatge d'Emma García a Festa amb el logotip de Telecinco
Emma García va signar el seu primer contracte amb Telecinco després de casar-se | Mediaset

En aquell moment, Emma García treballava a ETB, però va ser poc després del casament quan va rebre una oferta de Mediaset per al programa A tu lado. Va ser llavors quan es va mudar a Madrid i va començar la seva llarga carrera a la famosa cadena de televisió.

Després d'una etapa vivint a la distància, Aitor va deixar la seva vida al País Basc per mudar-se a la capital amb la seva dona. A més, la presentadora sempre ha destacat com d'agraïda se sent amb ell, perquè, quan va néixer l'Uxue, ho va deixar tot per cuidar-la.

Ja són 34 anys els que compleixen com a parella estable. A més, tenen una filla, Uxue, que aviat estarà de celebració, ja que aquest mateix any complirà la majoria d'edat. Per a la presentadora tots dos són el “millor regal” que li ha donat la vida.