Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Almudena Cid somrient i Christian Gálvez amb rostre seriós

La vida actual d'Almudena Cid: del perdó a Christian Gálvez al seu viatge a Jordània

Almudena Cid està gaudint de la seva vida lluny de la seva exparella Christian Gálvez viatjant arreu del món

Almudena Cid es prioritza més que mai. La jove ha deixat enrere les polèmiques que es van generar al seu moment per la seva sonada ruptura amb ChristianGálvez.

Ja han passat més de tres anys des que van trencar la relació, però ha estat molt difícil tancar el capítol. A Almudena Cid li va costar més superar-ho, però amb el pas del temps va acabar fent-ho i perdonant la seva exparella.

Després d'una època complicada, l'exgimnasta és un dels millors moments de la seva vida. Ja fa prop de dos anys que està amb la seva parella actual, Gerardo Barodia.

Almudena Cid va a Jordània

Almudena Cid està aprofitant per recórrer món. Així ho ha deixat veure recentment amb la seva escapada a un país exòtic: Jordània. Ha fet servir les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors alguns dels moments que ha passat al país asiàtic.

A les publicacions compartides, l'hem pogut veure amb una actitud renovada i amb un gran esperit aventurer. Un viatge que li ha servit per canviar d'aires i, sobretot, per deixar la ment en blanc. De fet, ha descrit aquest viatge com un dels millors de la seva vida.

Captura d'una imatge d'Instagram d'Almudena Cid a Jordània
L'experiencia d'Almudena Cid a Jordània | Instagram, @almudenacid

Tot i això, es desconeix si ha viscut aquesta experiència sola o amb la seva parella actual, Gerardo Barodia. Fins ara no han pujat cap contingut que delati que hagin estat junts al país asiàtic.

Un dels llocs que ha volgut destacar ha estat el Mar Negre. Un lloc on es va poder banyar cobrir-se de fang. "Et sents com una nedadora artística", va descriure a les seves històries d'Instagram.

També va ser a Wadi Mujibo, un riu amb una profunda gola per acabar a la riba oriental del Mar Mort. “Vaig viure una de les experiències més increïbles de la meva vida”, assegurava a les seves xarxes socials. Més tard va estar a Àgora de Jerash, una ciutat que va romandre oculta durant segles sota la sorra del desert.

Almudena Cid, amb rostre neutre, asseguda en un sofà groc al programa 'Joaquín, el Novato'
Almudena Cid va confessar que ho havia passat malament amb la ruptura | Atresmedia

Els projectes d'Almudena Cid

Recentment, també ha participat en la inauguració del IX Congrés de l'Esport, Igualtat i Empresa a Càceres. El programa comptava amb taules rodones amb persones “líders a diferents àrees de l'esport, l'empresa i la societat, i especialistes en la matèria”.

Almudena Cid ha centrat la seva intervenció en la seva pròpia experiència, passant des de la seva etapa esportiva fins a la seva etapa d'actriu. Per això ha volgut recalcar la importància del “reciclatge de l'esportista” i sobre “com afronta la seva vida”.

"Cal saber com es reciclen tots aquells valors o eines que s'adquireixen dins de l'esport", ampliava a la seva intervenció.

Imatge d'Almudena Cid plorant per Christian Gálvez durant la seva entrevista per a 'El Novato', el programa presentat per Joaquín Sánchez
Almudena Cid participa en un Congrés d'Esport i Igualtat | Atresmedia

En un altre torn de paraula també ha explicat com ha estat la seva història als Jocs Olímpics (Atlanta 1996, Sydney 2000, Atenes 2004 i Pequín 2008). En aquesta participació ha inspirat els assistents amb la seva història de superació davant de les dificultats en el món de l'esport.

També ha volgut reivindicar l'esport femení. “No podem cessar en la difusió, en la conscienciació, en l'avenç, aconseguir recuperar espais també i donar aquesta visibilitat. Al final, aquests congressos el que fan és que puguem reflexionar des de diferents angles”, argumentava.

És clar que Almudena Cid ha deixat enrere els seus mals moments del passat i està vivint una vida plena de noves experiències amb il·lusió i felicitat.