Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de Mayte Zaldívar en primer pla parlant amb la premsa i una imatge circular de Julián Muñoz amb el fons d'una cel·la

Així eren les trobades que Mayte Zaldívar tenia amb Julián Muñoz dins de la presó

L'exalcalde de Marbella explica com es veia amb la mare dels seus fills per les diferents zones de la presó

Julián Muñoz ha gravat una docusèrie sobre la seva vida. I aquesta ha revelat alguns moments ressenyables de la seva història, que no han passat per res del món desapercebuts.

La vida de l'exalcalde ha estat marcada per dues dones: MayteZaldívar i IsabelPantoja. La primera és la mare de les seves filles i amb qui va compartir els seus anys més feliços. Per la seva banda, la segona va estar al seu costat al cim i a la decadència de la seva carrera. Més tard, totes dues van acabar involucrades en els seus escàndols de corrupció i van acabar a la presó.

Primer plànol de Julián Muñoz amb rostre seriós i assenyalant amb el dit
Julián Muñoz va ser molt explícit en els detalls | Mediaset

Julián Muñoz explica com eren les trobades amb Mayte Zaldívar a la presó

A la docusèrie, Julián Muñoz revela alguns dels moments que va viure a la presó. Com, per exemple, com es veia amb la mare dels seus fills a l'interior del centre penitenciari.

El primer capítol ja apostava fort perquè revelava com eren els vis-a-vis que tenia a la presó amb Isabel Pantoja. La cantant va accedir a anar després de diverses negatives i precs de Julián Muñoz. L'exalcalde va revelar que, en aquesta primera trobada, hi va haver plors, però que també hi va intimar.

La segona vegada, en canvi, va ser diferent, ja que va assegurar que va ser una visita “freda” i de negocis. Aquell dia va comprendre que la seva història plegats havia acabat.

Julián Muñoz i Isabel Pantoja durant el seu festeig
Isabel Pantoja estava molt enamorada de Julián Muñoz | Europa Press

D'altra banda, ja en el segon episodi, va explicar amb nostàlgia com eren les trobades amb Mayte Zaldívar mentre tots dos complien la seva condemna a la presó. “Mayte i jo vam coincidir a la presó d'Alhaurín”, deia a la docusèrie.

Estaven en mòduls diferents, encara que d'alguna manera o altra aconseguien veure's. “La finestra de la cel·la de Mayte jo la veia des del pati. Doncs gairebé cada dia, a les 08:00, quan baixàvem a esmorzar, me n'anava al pati i des del pati saludava Mayte”, explicava Julián Muñoz.

L'exalcalde comentava que Mayte i ell feien una mena de llenguatge amb les mans per comunicar-se des de la distància. Si feien un gest amb el dit cap amunt era que la informació sobre la família era bona. En cas contrari, si posaven el dit cap avall és que alguna cosa anava malament. Uns petits missatges que els proporcionava una mica de consol durant la seva dura estada a la presó.

Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una presó i al capdavant Maite Zaldívar i Julián Muñoz
Les trobades de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar a la presó veuen la llum | Mediaset, Pexels, RDNE Stock project

També es van trobar alguna vegada per alguns llocs de la presó. “Coincidíem a la infermeria. Allà ens saludàvem. Alguna vegada algun funcionari em deia «surt un moment al passadís», i em trobava Mayte. I, home, això, vulguis o no, et donava una mica d'alegria”, relatava Julián.

La presència de Julián Muñoz per Mayte Zaldívar

La realitat és que hi ha força diferències en la manera com Julián Muñoz parla de Mayte Zaldívar i d'Isabel Pantoja. No és cap secret que sempre ha tingut una estima especial per la mare dels seus fills, molt més gran que la que va arribar a tenir per la cantant.

Una mostra d'això va ser la seva intenció a l'hora de salvar la mare dels seus fills de la presó. “Jo vaig voler arribar a un acord perquè Mayte no entrés a la presó. No amb el jutge ni amb la justícia, jo personalment amb el seu advocat. Amb Isabel res. Ni em va passar pel cap”, va explicar de manera contundent.

En resum, amb el pas dels anys, Julián Muñoz recorda amb afecte els moments amb Mayte Zaldívar, mentre que es mostra més reticent als moments viscuts amb Isabel Pantoja.