Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Íker Casillas amb cara seriosa i, al costat, una imatge d'ell amb la seva exparella, Sara Carbonero, amb un emoji pensatiu al costat

Íker Casillas revela per què fa tant esport des que va trencar amb Sara Carbonero

Íker Casillas, exfutbolista del Reial Madrid, ha revelat que fa esport per calmar l'ansietat que pateix

Ja han passat tres anys de la ruptura d'Íker Casillas i Sara Carbonero. Una separació que, com sabem, va deixar molt tocat l'exfutbolista.

El divorci del famós matrimoni va ser un dels temes més comentats d'aquell moment als mitjans de comunicació. Tant era així, que la situació arribava a generar una gran pressió als protagonistes.

Íker Casillas es va refugiar en l'esport per superar l'ansietat que patia

En el cas de l'exporter, es coneix que patia un alt nivell d'ansietat amb tot l'enrenou que s'estava formant arran de la ruptura. A més, tot va arribar en un moment en què Íker Casillas encara no havia superat mentalment l'infart que va patir en un entrenament quan encara era futbolista.

Per això, el cúmul d'aquestes coses li va acabar generant problemes d'ansietat i estrès. Després de diversos intents per evadir-los, va trobar la solució: l'esport.

L'exjugador del Reial Madrid va deixar tota activitat esportiva després de patir l'infart a causa del temor que es tornés a produir. De mica en mica, però, va tornar a fer esport amb regularitat i va notar canvis favorables en el seu estat físic i mental.

Iker Casillas storie on posa amb gorra en blanc i negre
Íker Casillas va tornar a fer esport per calmar l'ansietat | @IkerCasillas

Recentment, va estar com a ambaixador a la presentació de Fontanel Zero Sodio, una beguda que contribueix a mantenir estable la tensió arterial. A l'esdeveniment va explicar el que li produeix fer exercici: “Fer esport em cura l'ansietat”.

La situació per on va passar era complicada, però sempre va tenir l'esperança de tirar endavant. “No era la primera vegada a la meva vida que tornava al principi, però sempre vaig apostar per mi, pel que soc i per qui vull ser. Per tirar endavant has de saber on estàs ubicat i valorar allò que abans no valoraves tant”, explicava.

Era una situació desconeguda per a ell, però amb el temps es va anar fent a ella. “De tot se n'aprèn i t'adones que les persones estem més preparades del que sembla per començar de zero”, explicava.

Primer pla d'Iker Casillas somrient a 'OMG! La Liga Music Experience'
Íker Casillas ha canviat totalment la seva vida diària | Europa Press

El canvi d'Íker Casillas a la seva vida diària

L'ex de Sara Carbonero va aprendre molt de tot el viscut. Sabia que havia de començar a canviar coses a la seva rutina perquè no tornés a passar pel mateix.

“Després de l'infart vaig haver de començar de zero. No només vaig deixar el futbol, sinó que em va canviar la vida radicalment. Passar d'entrenar cada dia a no poder fer un pas sense esgotar-me”, comentava. Des d'aleshores és un home nou.

Íker Casillas ha canviat totalment el seu estil de vida. Ara es cuida molt més, segueix una dieta saludable i fa exercici cada dia.

En definitiva, Íker Casillas ha revelat que el motiu de fer tant esport no és cap altre que calmar l'ansietat que pateix. L'exfutbolista explica que l'esport ha canviat la seva vida completament, sent clau en el seu dia a dia per tenir una bona salut física i, sobretot, mental.