Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Foto de l'actuació per a la semifinal d'Eurovisió de Nebulossa amb un ballarí i una foto d'un senyal d'emergència

Filtren l'accident que Nebulossa ha tingut a Eurovisión: ‘Estava sagnant’

La cantant del grup que representa Espanya a Eurovisión pateix un accident abans de l'actuació de la semifinal

Nebulossa és la representant espanyola a Eurovisión 2024. Una aventura que no ha començat de la millor manera possible per a Mery, la cantant del duet.

La intèrpret de Zorra ha patit una aparatosa caiguda just abans de pujar a l'escenari per cantar a la segona semifinal del concurs. Un accident que no ha passat desapercebut.

Nebulossa pateix un accident abans de la final d'Eurovisión

Eurovisión està a punt de conèixer el seu guanyador, un certamen que no ha començat del tot bé per a Nebulossa. I és que aquest incident li ha fet sagnar uns minuts abans de fer la posada en escena a la semifinal. Encara més, va haver de ser atesa pels serveis mèdics del festival. Tot i aquest contratemps, Mery ha fet gala de la seva professionalitat i ha executat la seva actuació amb total normalitat.

De fet, n'han destacat la bona presentació. “Ha estat just abans de començar l'actuació i, malgrat tot, ha fet la seva millor actuació”, expliquen a Eurovisión Spain, el mitjà especialitzat al festival de la cançó.

Després de l'actuació, el mitjà anteriorment esmentat ha explicat què li ha passat just abans que sortís a cantar. “S'ha fet mal i ens han dit que fins i tot estava sagnant”, apunten.

Fotografia de Nebulossa a la final del Benidorm Fest
La cantant de Nebulossa pateix un accident abans de la seva actuació | RTVE

“Això demostra la professionalitat amb què està treballant Mery”, agregaven. Sens dubte, la cantant ha demostrat ser una professional i ha fet l'actuació amb total normalitat.

De fet, és que l'actuació ha sortit tan bé i s'ha fet amb tanta normalitat que ningú dels assistents s'ha adonat que havia passat passat alguna cosa.

“No hem sabut res de la caiguda i el que havia passat fins que no s'ha acabat. No ens ho havien explicat fins després”, revelaven alguns periodistes assistents.

Nebulossa implanta canvis a l'actuació abans de la final

El grup que representarà Espanya a Eurovisión 2024 ha fet la seva primera actuació en directe al Malmö Arena. El públic assistent a aquesta semifinal ha gaudit molt amb l'actuació del grup espanyol. Sembla que han fet alguna modificació a l'escenografia.

A més, han tornat a posar un plànol de càmera que anteriorment va decidir treure TVE. Es tracta del moment en què Nebulosa porta el micro cap al públic perquè cantin “soy más zorra todavía”. Cosa que va fer al Benidorm Fest, però que no ha fet en els primers assajos del concurs europeu.

Muntatge de dues fotos d'un ballarí de Nebulossa sobre l'escenari tenint un contratemps en un assaig per a Eurovisió 2024
Nebulossa aplica certs canvis a la seva actuació de cara a la final d'Eurovisión 2024 | Twitter, @ChicoToxico, catalunyadiari.com

Juan Sebastián i Israel Reyes són els directors artístics del grup espanyol. Han explicat a TVE el motiu pel qual han tornat a incloure aquest moment durant l'actuació: “Ens havíem d'assegurar que alguna cosa tan arriscada funcionés. A Benidorm va sorgir de manera natural. El plànol existia des del principi, hi era, només era una qüestió de prova i error”.

Per tant, tot sembla indicar que estarà en l'actuació de la final del festival. “Confiem en tots els eurofans perquè ho continuïn cantant dissabte”, concloïa.

Queda clar que tant la Mery, com el seu grup Nebulossa, es reposen a qualsevol adversitat que els sorgeixi i són capaços de donar la seva millor versió. Al grup són positius i estan confiats que Zorra tindrà èxit i creuen que poden fer un gran paper en aquest Festival d'Eurovisión 2024.