Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Jorge Javier en una retallada, amb Laura Matamoros de foto principal i retallada del seu incident i emojis

Jorge Javier Vázquez destapa quin és el veritable estat de salut de Laura Matamoros

El presentador de ‘Supervivientes’ revela com es troba la concursant després del seu aparatós accident

La participació de Laura Matamoros a Supervivientes 2024 ha estat marcada pel seu problema de salut. La concursant va tenir un incident la setmana passada en patir una aparatosa caiguda que li va acabar lesionant l'esquena.

Tant és així que el presentador, Jorge Javier Vázquez, va traslladar la determinació que l'equip mèdic havia pres a l'audiència durant la gala del passat dijous.

Laura Matamoros es va lesionar el passat cap de setmana

En aquell moment, el seu estat de salut preocupava tant que va haver de ser evacuada immediatament de l'illa. Des d'aleshores, ha estat en un hotel rebent atenció mèdica i aïllada dels seus companys. Durant els darrers dies se li han estat fent diverses proves.

Captura de Laura Matamoros aïllada amb cara de tristesa a Supervivientes
Laura Matamoros va patir un accident | Mediaset

Jorge Javier va ser l'encarregat de llegir aquest informe durant l'emissió del programa: “Laura Matamoros ha respost satisfactòriament al tractament, cosa que permet la seva reincorporació a la platja”, deia el presentador.

“Haurà de continuar el tractament i no farà proves i esforços físics fins la seva completa recuperació”, afegia. En conèixer la notícia, Laura Matamoros reconeixia: “Ha estat molt difícil fer front a aquesta setmana sense saber res de la meva família”.

Encara que ella no ho sabia, tant el seu germà Diego, com el seu pare, Kiko Matamoros, han estat al peu del canó, recolzant-la en tot moment. El primer des del mateix plató del programa i el segon des de les xarxes socials.

Captura de Laura Matamoros amb la platja de fons a Supervivientes
Laura Matamoros es recupera de la seva lesió a l'esquena | Mediaset

Tot i això, Carlos Sobera a Supervivientes: Tierra de nadie va explicar que la Laura havia de quedar-se a l'hotel on els metges continuaran examinant els seus problemes d'esquena.

“Està sotmesa a proves perquè els metges puguin prendre una decisió sobre el seu estat. El que han descartat és qualsevol classe de fractura, però li continuen fent proves per saber quin és l'abast de les lesions que té”, explicava en directe. El més important és que els metges han descartat la fractura, que era allò que més es temia.

Plànol mitjà de Laura Matamoros i Kiko Jiménez parlant entre ells a la palapa de 'Supervivientes' 2024
Laura Matamoros i Kiko Jiménez s'han barallat al concurs | Mediaset

L'edició de Supervivientes amb més contratemps

La situació de Laura Matamoros és només un dels molts incidents que han anat passant durant el transcurs del concurs. A aquesta situació se suma la de Carmen Borrego i Zayra Gutiérrez.

La filla de Maria Teresa Campos va haver d'abandonar el concurs en patir un quadre d'ansietat que li impedia continuar. Per la seva banda, la filla de Guti va patir un accident a l'esquena que la va obligar a marxar.

Fotografia grupal dels concursants de Supervivientes a la palapa amb Laura Madrueño
'Supervivientes 2024', la edició amb més accidents | Mediaset

Però hem vist alguns incidents més. Aurah Ruiz es va lesionar la setmana passada durant un joc de localització. Blanca Manchón va patir un desmai, arribant fins i tot a tenir convulsions. Gorka va ser picat per un escorpí i va haver de ser atès d'urgència pels metges.

Per tant, sembla que sí, tot fa indicar que aquesta quantitat d'accidents pot explicar que aquesta sigui l'edició de Supervivientes més accidentada.

Al final de tot, sembla que Laura Matamoros podrà seguir la seva experiència a Supervivientes 2024 mentre es va recuperant de la lesió d'esquena. Veurem si la seva evolució continua sent satisfactòria per no haver d'abandonar el programa.