Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge d'Isabel Preysler amb una imatge de Julio Iglesias i una emoticona de sorpresa

Julio Iglesias, sense escapatòria: confirmen per què es va divorciar d'Isabel Preysler

Recordem els motius pels quals Isabel Preysler i Julio Iglesias van decidir posar fi al seu matrimoni

Fa temps que no es tenen notícies de Julio Iglesias. L'última cosa que se'n sap és l'última foto que va pujar a les seves xarxes socials i que va desfermar la polèmica sobre si era realment ell.

El famós cantant no participa en cap acte públic des de fa molt de temps. Motiu pel qual els seus seguidors han especulat sobre el seu veritable estat de salut.

Per la seva banda, el seu entorn segueix tranquil·litzant els fans, assegurant que no hi ha cap problema.

El que sabem és que Julio Iglesias visita Espanya de tant en tant, tot i que sempre ho fa de manera totalment privada.

La història del divorci entre Isabel Preysler i Julio Iglesias

L'escriptora Pilar Eyre va escriure una biografia no autoritzada sobre Isabel Preysler. Un amor d'Orient explica allò que no se sap de la història del famós matrimoni.

Imatge de Julio Iglesias i Isabel Preysler quan eren joves
La història del divorci entre Isabel Preysler i Julio Iglesias | GTRES

Pel que fa a les infidelitats de l'artista, va revelar certes coses. Al llibre explica que Julio Iglesias va ser infidel a Isabel Preysler des del "mateix viatge de nuvis". A més, va revelar que el cantant era un “gelós malaltís”.

Anys abans, el periodista Jaime Peñafiel va rebre una cinta totalment anònima en què li revelaven la infidelitat d'Isabel Preysler amb Carlos Falcó, el marquès de Griñón. Aquesta es va produir en el moment en què Julio Iglesias es trobava de viatge a Buenos Aires.

Peñafiel era amic d'Isabel i no va dubtar a trucar-li així que es va assabentar de tot. La socialité es va reunir amb ell i es va endur la cinta precipitadament. Més tard, va tornar i li va explicar tota la història al periodista demanant-li que no la revelés.

Just després, quan Julio va tornar de l'Argentina, li va demanar el divorci i va poder evitar l'escàndol que s'hauria format amb la infidelitat.

Julio Iglesias es gasta uns 700 milions en tres grans luxes

Amb 80 anys, el famós cantant s'ha gastat prop de 700 milions d'euros en uns luxes que elevaran, encara més, el seu estil de vida.

Julio Iglesias guardonat com a l'artista llatí més exitòs de tots els temps el 12 de maig de 2014
Julio Iglesias es gasta uns 700 milions en tres grans luxes | GTRES

Segons va assegurar la periodista Beatriz Cortázar a Y ahora Sonsoles, el cantant ha comprat una illa privada, un espectacular habitatge i un vaixell luxós. Es coneix el monumental patrimoni del cantant llegendari, però crida l'atenció l'enorme desemborsament econòmic que ha fet en un període tan curt de temps.

Revelen que el seu objectiu és allunyar-se del focus dels mitjans de comunicació, ja que considera que alguns periodistes espanyols han difós certes dades falses sobre ell.

Potser es refereix a les últimes informacions que van sortir sobre el seu possible mal estat de salut. Cosa que no li va agradar gens i que ha negat totalment.

De moment, no hi ha notícies fermes que facin preocupar gaire per l'estat de salut de Julio Iglesias. Tot indica que segueix gaudint de la vida lluny d'Espanya i vol que se'n sàpiga poc, d'ell.