Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Isabel Preysler amb cara de sorpresa i, al costat, una imatge del bar regentat per Íñigo Onieva

La reacció d'Isabel Preysler en descobrir què donen de menjar al bar d'Íñigo Onieva

Isabel Preysler ha donat la seva benedicció al nou i luxós local del marit de Tamara Falcó, Íñigo Onieva

Íñigo Onieva ha inaugurat fa uns dies el seu nou i luxós restaurant. El local es diu Casa Salesas i es pot trobar al barri de Justícia, ubicat a la ciutat de Madrid.

El marit de Tamara Falcó no ha trigat a convidar la seva sogra IsabelPreysler perquè tastés el menú degustació del seu nou projecte. Els primers en arribar a la cita van ser Tamara Falcó i Íñigo Onieva, que van entrar a l'establiment agafats de la mà.

Més tard, va arribar Isabel Preysler, que va acudir a la cita per recolzar el seu gendre en aquest moment tan important de la seva vida. Un cop a dins, la socialité va passar la nit sopant amb un grup d'amics.

La família s'ho va passar d'allò més bé. Especialment, es va veure la parella unida durant molts instants, compartint rialles i gestos de complicitat.

Imatge d'Íñigo Onieva, amb rostre seriós, acompanyat d'Isabel Preysler, que està somrient, al 40 aniversari de Tamara Falcó
Isabel Preysler, encantada amb el restaurant d'Iñigo Onieva | GTRES

La mare de Tamara va poder gaudir d'una àmplia varietat de plats durant el sopar que la van deixar fascinada. En són una prova les seves declaracions en abandonar el restaurant, que ha recollit Diez Minutos: “He menjat de tot i divinament”.

I per si no n'hi hagués prou, la mare de la marquesa de Griñón va voler comentar què espera de la nova emprenedoria del seu gendre. “Estic segura que tindrà molt d'èxit”, va exposar.

En sortir, se'ls va poder veure especialment somrients, per la qual cosa sembla que van passar una experiència la mar d'agradable. Després es van dirigir tots cap al mateix cotxe i van marxar junts.

Aquesta aprovació del restaurant per part d'Isabel Preysler davant dels mitjans de comunicació és molt important per a Íñigo Onieva. Sens dubte, aquestes faran que guanyi punts la promoció del negoci.

Primer pla d'Íñigo Onieva somrient durant la seva preboda amb Tamara Falcó el 7 de juliol de 2023 a Madrid
Casa Salesas, el luxós restaurant d'Íñigo Onieva | GTRES

Íñigo Onieva aposta per Casa Salesas

El marit de Tamara Falcó compta amb l'ajuda de diversos socis en aquest nou negoci gastronòmic. Uns empresaris de renom com Manuel Campos, propietari de Tatel, un dels restaurants més reconeguts de Madrid.

Però no és l'únic, també té el suport d'Iván Espinosa de los Monteros i José Luis López. Aquest darrer va comentar que està encantat amb Íñigo: “Molt bon noi i molt bona persona. Jo el veig superseriós i superbona gent”, va dir sobre el jove.

A més, ha detallat que es tractava d'un establiment molt maco i molt bonic. Per si no n'hi hagués prou, el local comptarà amb música d'ambient. Sembla que el nou projecte d'Íñigo Onieva fa molt bona pinta.

Pel que se sap, combinarà l'alta cuina amb un ambient de copes. Tot i que, de moment, caldrà esperar que obri les portes al públic el pròxim 13 de maig.