Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Terelu Campos en primer pla amb emoji de viatge, una retallada de Carmen Borrego i un símbol de prohibit

La veritat sobre Terelu Campos i el seu estrany viatge a Màlaga sense Carmen Borrego

Terelu Campos viatja a Màlaga amb la seva neboda Carmen Almoguera per organitzar l'homenatge a María Teresa Campos

Terelu Campos torna a ser al centre del focus mediàtic. En aquest cas, arran que la presentadora hagi decidit passar uns dies a Màlaga, però no ha anat sola. L'ha acompanyat la seva neboda Carmen Almoguera, filla de CarmenBorrego.

Hi ha una raó de pes que explica aquest viatge, ja que està organitzant un homenatge a la ciutat a la seva difunta mare, MaríaTeresaCampos. Tot i això, el que destaca és l'absència de Carmen Borrego.

Carmen Almoguera acudeix a l'homenatge María Teresa Campos sense Carmen Borrego

Cal ressaltar que és certament estrany que no hagi acudit amb la seva germana, Carmen Borrego. I encara més tenint en compte la importància que té per a elles un esdeveniment com aquest.

De moment es desconeixen els motius de la seva absència, però és possible que acabi acudint durant els pròxims dies. També és cridaner que hagi acudit la seva filla Carmen Almoguera. Segurament, sigui per acompanyar i ajudar Terelu Campos en l'organització de l'homenatge.

Muntatge de la Carmen Borrego i la Carmen Almoguera en primer pla
Carmen Almoguera va a Màlaga sense Carmen Borrego | España Diario

Carmen Borrego, la gran absent del viatge de Terelu Campos

Terelu Campos està passant uns moments complicats. La pèrdua de la seva mare encara li continua pesant molt, sobretot, després del recent Dia de la Mare. El primer que ha passat sense Maria Teresa Campos.

A més, a tot això cal sumar-hi les polèmiques del seu nebot José María Almoguera i Bigote Arrocet. Per això, en un intent d'oblidar-se de tot, Terelu Campos ha decidit passar uns dies a la seva terra.

A més, quina millor raó per fer-ho que organitzar un homenatge especial a la seva mare per honorar-ne la seva memòria. Aquests dies ajudaran la presentadora a trobar pau i consol en aquest moment tan complicat de la mà de la seva neboda.

Segons Diez Minutos, la presentadora i la seva neboda han passat el dia recorrent diversos llocs de la ciutat andalusa. I el motiu no és altre que trobar el carrer adequat per batejar-lo amb el nom de María Teresa Campos. Així ho ha revelat la revista, que assegura que podran triar “a la carta” el carrer que considerin oportú per fer el corresponent homenatge a la famosa presentadora.

Terelu Campos el dia del bateig del fill de José María Almoguera
Terelu Campos viatja a Màlaga per triar un carrer en honor a la seva mare | Europa Press

Tot això va començar el setembre del 2023, quan Paco de la Torre, l'alcalde de Màlaga, va anunciar que la ciutat volia rendir homenatge a María Teresa Campos. Una de les seves veïnes més il·lustres, per atorgar-li el nom d'un dels seus carrers.

Un gran gest per part de la ciutat, que mostra el gran vincle que té amb la família Campos i que mostra el desig de mantenir viva la seva memòria a la ciutat que sempre ha considerat casa seva.

De moment, no s'ha revelat si ja hi ha un carrer triat per fer aquest homenatge, encara que segurament no trigarà gaire a produir-se.