Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de Miguel Urdangarin seriós i Joan Carles I dins un cotxe

Miguel Urdangarin: què va fer amb Joan Carles I a un hotel abans del famós accident

El fill de la infanta Cristina va aprofitar per passar el temps amb Joan Carles I en la seva visita a Ginebra

Miguel Urdangarin està vivint a Suïssa durant aquest darrer any. El fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin és al país fent un curs de professor d'esquí.

D'altra banda, Joan Carles I passa molt de temps viatjant d'un país a un altre. I una de les destinacions habituals és Suïssa, malgrat que la seva residència habitual és a Abu Dhabi.

En les seves visites al país sempre s'allotja al luxós hotel Four Seasons de Ginebra, ja que els propietaris són amics seus. De fet, té una habitació habitual reservada exclusivament per a ell, en què es diu que fins i tot té fins i tot els seus mobles. Per això es podria dir que és com la seva segona casa.

El rei Joan Carles en arribar al casament de José Luis Martínez-Almeida
Joan Carles I acostuma a viatjar molt | GTRES

Miguel Urdangarin aprofita per passar temps amb Joan Carles I a Suïssa

Pocs dies abans de l'arribada de l'emèrit, Miguel Urdangarin va tenir un accident d'esquí en què es va fer mal al genoll. Més tard, el seu avi va arribar al país i el va convidar a l'hotel on estava allotjat perquè no estigués sol en aquesta situació.

Des de llavors, van sortir a la llum diverses fotos en què es podia veure Miguel Urdangarin pels voltants del complex. Unes imatges que certifiquen que va anar a visitar el seu avi diverses vegades. S'hi veu que el fill de la infanta Cristina té el genoll immobilitzat, motiu pel qual camina amb una certa coixesa.

Per part seva, l'emèrit ha volgut aprofitar aquesta ocasió per passar més temps amb el seu net. Tot i que tenen molt bona relació, es veuen molt poc, ja que viuen en països diferents.

Primer pla de Miguel Urdangarin amb rostre neutre pels carrers de Vitòria
Miguel Urdangarin passa temps amb Joan Carles I a Suïssa | Europa Press

Miguel Urdangarin passava gran part del dia dins de l'hotel on s'allotjava el seu avi. Es diu que passaven junts les tardes a l'habitació i que diverses vegades els van portar menjar per dinar i per sopar.

El motiu de la visita del rei Joan Carles a Suïssa és que va visitar una clínica especialitzada en un problema d'ossos. Pel que sembla es tracta d'un tractament de cèl·lules mare per al maluc.

Per la seva banda, la infanta Cristina no va poder acudir a la trobada entre el seu pare i el seu fill, ja que just aquells dies era a Colòmbia duent a terme les seves funcions en qualitat de directora de la Fundació La Caixa.

Tot i això, hem pogut veure que, recentment, Miguel ha viatjat a Espanya per passar el Dia de la Mare amb la seva àvia i la seva mare. I arribava a acudir a esdeveniments públics, com ha estat el cas del Mutua Madrid Open.