Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de María José Vargas seriosa i capcota i, al costat, una imatge de María del Monte somriente i Antonio Tejado detingut

L'estat actual de la mare d'Antonio Tejado després d'enfrontar-se a María del Monte

La mare d'Antonio Tejado hauria discutit amb María del Monte per no cooperar en l'alliberament del seu fill

Han passat gairebé tres mesos des de l'entrada a la presó d'Antonio Tejado. I tot després de ser el presumpte autor intel·lectual del robatori a l'habitatge de María del Monte i InmaculadaCasal.

De moment, no hi ha una sentència ferma que aclareixi si el nebot de la cantant és, finalment, culpable. Tot i això, la família de Tejado està molt preocupada pel que pot passar en els propers mesos.

Així es troba María José Vargas, mare d'Antonio Tejado

Deixant de banda les víctimes, si hi ha algú que ho està passant malament en tot aquest procés judicial és la família d'ell. Especialment, María José Vargas, la mare d'Antonio Tejado i cunyada de María del Monte. Com calia esperar, tot aquest embolic ha desfermat una situació insostenible per a les dues famílies.

Al cap i a la fi, es tracta de la mare del principal acusat del cas. D'ella se sap que està vivint un moment força amarg amb tota aquesta situació.

Plànol curt de María José, mare d'Antonio Tejado, amb rostre somrient i capcot passejant pel carrer
La mare d'Antonio Tejado hauria tingut una discussió telefònica amb María del Monte | Europa Press

Feia un temps que no es tenien notícies sobre ella, però ara ha reaparegut davant les càmeres i no se li ha notat un millor estat anímic. Més aviat, se l'ha vist amb al cap acotxat i amb una cara visiblement preocupada.

Per a ella és difícil i incomprensible que la seva pròpia cunyada no doni la cara pel seu fill. Tot aquest embolic ha desencadenat una situació insostenible per a les dues famílies.

La mare d'Antonio Tejado acusa Maria del Monte de no cooperar en l'alliberament del seu fill

Segons explica Europa Press, la mare d'Antonio Tejado té la sensació que la cantant no està cooperant com caldria per a l'alliberament del seu fill. De fet, informen que la tensió entre totes dues ha arribat fins al punt que María José Vargas va arribar a trucar a la cantant. La intenció era recriminar-li l'actitud que estava tenint i tot va desencadenar en una enorme discussió.

Tot i això, la realitat és que sempre hem pogut comprovar que María del Monte ha defensat la presumpció d'innocència del seu nebot. De fet, és que la cantant sempre ha pensat —malgrat el que li deien— que és impossible que el seu nebot estigui involucrat en el robatori.

Muntatge de fotos de primer pla de María José Vargas amb cara seriosa i, al costat, una imatge d'Antonio Tejado detingut
L'estat de la mare d'Antonio Tejado, a la llum | Europa Press, catalunyadiari.com

No obstant això, sembla que a poc a poc està reconsiderant la seva postura inicial. Per tant, Maria del Monte comença a donar-li certesa a allò que els seus advocats li diuen sobre el seu nebot.

María del Monte i Inmaculada Casal està travessant un moment força complicat. De fet, la parella ha decidit marxar a una casa lluny de Sevilla per distanciar-se de tota la polèmica.

La mare d'Antonio Tejado prefereix no pronunciar-se sobre la discussió amb María del Monte

Europa Press ha publicat un vídeo en què han fet diverses preguntes sobre el tema a María José Vargas mentre caminava pel carrer. A la mare d'Antonio Tejado se la veia una mica desanimada i no va voler fer cap comentari.

També crida l'atenció que no s'hagi volgut pronunciar per l'enfrontament telefònic esmentat que ha pogut tenir amb María del Monte. No ha pronunciat paraula, ni per confirmar-ho, ni per desmentir-ho. La seva cara, sens dubte, reflecteix que la situació no està sent gens fàcil per a ella.

A més, es palpa la tensió que viu la mare d'Antonio Tejado durant aquest procés judicial. D'altra banda, sembla que la relació amb María del Monte, ara sí, està totalment trencada.