Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb la infanta Sofia al costat de la captura en què el feliciten l'aniversari les amigues

La polèmica foto de la infanta Sofia lluny de la Zarzuela: molts es fixen en la roba

Els mitjons de la infanta Sofia la delaten en una fotografia que ha penjat una amiga seva per celebrar el seu aniversari

Fa uns dies, es va celebrar el 17è aniversari de la infanta Sofia. Aquest festeig va tenir lloc a l'internat UWC Atlantic amb el seu petit cercle d'amics. Una celebració que no va estar exempta de polèmica.

I tot després que una de les amigues de la infanta Sofia publiqués una fotografia. La imatge ha circulat com la pólvora per xarxes socials i està creant molta controvèrsia. Cosa que segur que no agradarà a la Casa Reial.

Els detalls de la polèmica fotografia de la infanta Sofia

La polèmica es va desencadenar per una imatge en un mirall. En ella es pot veure com una de les amigues està abraçant Sofia mentre aquesta recolza la mà al cap de la infanta.

A la fotografia, l'amiga es tapa la cara amb el telèfon i a la infanta Sofia només se la veu d'esquena. Darrere seu, es pot apreciar la cara d'una tercera amiga.

Captura de les stories del compte 'Leonor i Sofia Alteses Reials' on surt la infanta Sofia
Així és la polèmica fotografia en què apareix la infanta Sofia | Redes sociales, @leonorysofiaaltezasreales

La vestimenta de la infanta Sofia era una cosa peculiar, ja que lluïa una dessuadora de Besse, una de les residències que hi ha al campus d'UWC Atlantic. Una peça que no era seva i va ser interpretat com un gest d'integració al grup.

A la foto també hi ha escrit un missatge: “Sofia day”. Unes paraules que aclareixen que les noies estaven celebrant l'aniversari de la infanta.

Les conseqüències de la imatge de la germana de la princesa Leonor

És cert que pot semblar una foto sense importància, però estan incomplint les estrictes normes del col·legi. La institució té prohibit permanentment compartir res sobre la infanta Sofia. Sigui informació o, com en aquest cas, documents gràfics en els quals estigui involucrada.

L'amiga de la infanta Sofia que va penjar la fotografia es va emportar una greu amonestació per saltar-se la norma. De fet, han estat a punt de prendre mesures més contundents contra ella per violar la privadesa de la infanta.

No obstant això, la va salvar que fossin una mica previngudes en evitar que el rostre de Sofia aparegués a la imatge. Si no fos així, les conseqüències haurien estat pitjors.

Primer pla de la infanta Sofia mirant a càmera
La infanta Sofia pateix les conseqüències de ser la germana de la princesa Leonor | GTRES

La repercussió d'aquesta infracció ha portat a qüestionar la política de privadesa de l'internat. Els reis confiaven en el centre, atès que anteriorment no van tenir cap problema durant l'estada de la princesa Leonor. La infanta Sofia és l'única que té la possibilitat de publicar imatges seves, encara que no ho ha fet des que va arribar a l'internat.

Els mitjons de la infanta Sofia, la clau de tot

La realitat és que la imatge no hagués tingut més transcendència si no hagués estat per un mínim detall que portava posat la filla del rei Felip.

Sofia lluïa uns mitjons força cridaners que va portar també el mateix dia que va marxar a Gal·les. Això va quedar demostrat en diverses fotografies que va publicar la Casa Reial mentre els seus pares s'acomiadaven d'ella.

És evident que la infanta Sofia també es pot emportar una petita crida d'atenció per fer-se aquest tipus de fotografies. Segurament, va pensar que no tindria rellevància, però, com hem pogut veure, uns simples mitjons han dinamitat tota aquesta polèmica.