Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores amb rostre enfadat i Olga Moreno amb rostre somrient

Olga Moreno dona una nova dada sobre Lola, la filla que té amb Antonio David Flores

Olga Moreno ha volgut compartir amb tots els seus seguidors els regals que li ha fet la Lola, la seva filla

Olga Moreno ha viscut un moment especialment emotiu. I ho ha deixat entreveure arran d'una entranyable fotografia, la qual revela el detall que ha tingut amb ella Lola, la filla que té amb Antonio David Flores.

La sevillana ha penjat una fotografia en la qual apareix amb una caixa de regals. Uns detalls que la Lola ha donat a Olga Moreno per celebrar el Dia de la Mare. I la publicació ha demostrat que la relació entre mare i filla és molt propera.

Olga Moreno, molt feliç amb el detall de Lola

Olga Moreno ha deixat entreveure quins regals ha rebut en aquest dia tan especial. El primer és a la mateixa caixa, que conté nombrosos presents. A la part interior de la tapa de la caixa podem apreciar un collage de diverses fotografies de totes dues impreses, que reflecteixen el pas del temps.

En una de les mans està sostenint una petita caixa del que sembla ser un pintallavis. I a l'altra mà podem veure que sosté un envàs que conté un variat de xocolatines.

Fotografia d'Instagram d'Olga Moreno somrient amb els seus regals del dia de la mare
El detall que ha tingut Lola amb Olga Moreno pel Dia de la Mare | @olgamorenooficial

Tot i això, també cal destacar el que està fent mentre s'està fent la fotografia. I és que està llegint el que sembla una carta feta a mà per la seva filla. Un detall que ha commogut tant a Olga Moreno, que no s'ha pogut resistir a compartir-lo a les xarxes socials amb tots els seus seguidors.

Olga Moreno i la seva publicació més tendra

Olga Moreno ha deixat un bonic missatge al costat de la foto. Unes emotives paraules que ha volgut compartir amb tots els seus seguidors.

“Me la puc menjar… és única. A totes aquestes mares de debò que lluiten, estimen i que donen la vida pels seus fills. Quin millor exemple que la meva mare 6 fills i com diu ella quin ditet em tallo que no em faci mal… Feliç Dia de la Mare”, escrivia.

Olga Moreno amb cara de felicitat caminant pel carrer
El missatge d'Olga Moreno pel Dia de la Mare | GTRES

Amb aquesta publicació, Olga Moreno vol donar a entendre la relació tan estreta i important que manté amb la seva filla. I qui sap si també és un dard per a la seva exparella Antonio David Flores, demostrant-li que és molt feliç amb la seva petita.

Anteriorment, s'havia dubtat de la sevillana en pensar que es podia mudar a Madrid amb la seva nova parella. Tot i això, com era d'esperar, ha prioritzat la vida de la seva filla i ha decidit quedar-se a viure a Màlaga.

El que ha quedat clar amb tot això és que Olga Moreno no només ha celebrat aquest dia especial. També ha volgut mostrar davant del món la gran relació que manté amb la seva filla.