Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Diego Matamoros amb un muntatge en forma de cercle d'una imatge d'un hospital i una creu vermella

Diego Matamoros parla per fi de la seva malaltia: ‘Prenc medicació cada dia’

El fill de Kiko Matamoros parla sobre la seva malaltia degenerativa i sobre la ruptura amb Marta Rimbau

Diego Matamoros va acudir a la premiere de la nova pel·lícula El Reino del Planeta de los Simios i es va parar a conversar amb Europa Press sobre diversos aspectes de la seva vida.

El fill de Kiko Matamoros fa un temps que està allunyat dels mitjans de comunicació i hi ha certa preocupació pel seu estat de salut. I és que va transcendir que pateix espondilolistesi degenerativa.

Diego Matamoros explica com porta la seva malaltia

Hi ha certa intranquil·litat pel que fa a la salut de Diego Matamoros. I és que es coneix que els seus dolors a l'esquena han anat pitjor durant els darrers mesos.

Fa un temps, va confirmar que pateix una espondilolistesi degenerativa. És una complicada malaltia que produeix malformacions a l'esquena. És a dir, que ocasiona el desplaçament d'una vèrtebra sobre una altra.

El mateix Diego Matamoros ho va confirmar a la premiere i va garantir que és per sempre. “Sí, tinc una malaltia degenerativa a l'esquena, hi serà tota la vida”, assegurava.

Storie de Diego Matamoros, vestit de bata d'hospital, mostrant que està ingressat de nou
Diego Matamoros pateix espondilolistesi degenerativa | Instagram, @diegomatflo

L'ex de Marta Riumbau va aprofundir una mica més en el tema, explicant com és viure un dia a dia amb aquesta complicació. “Em continua complicant la vida. Tinc dolor crònic. M'aixeco i estic fotut”, confessava.

Una malaltia que no té cura definitiva i que el tractament només aconsegueix alleujar el dolor. “Prenc medicació cada dia. Ara em torno a punxar als nervis i a la medul·la”, explicava.

També va confirmar que es tracta d'una malaltia difícil de portar en la seva vida diària: “Aixecar-te i no poder caminar bé o no poder fer moltes coses… és complicat”.

Arribats al punt que no hi ha solució, va explicar quina és la preocupació que té sobre la seva malaltia. “El temor és que vagi a pitjor, però és el que toca, remar i entrenar molt, que és de les coses més fonamentals que hi ha”.

Primer pla de Diego Matamoros somrient amb un micròfon a la cara a 'El Tiempo de Descuento'
Diego Matamoros parla de la seva ruptura amb la influencer Marta Rimbau | GTRES

Diego Matamoros parla de la seva ruptura amb la influencer Marta Rimbau

D'altra banda, també va ser preguntat per la seva recent separació amb Marta Rimbau. El jove va confessar que després d'un temps separats, mantenen una bona relació.

“És genial, em porto molt bé amb ella. És una relació d'amics, amb aquesta maduresa d'una relació que s'acaba. Si et pots portar bé, doncs genial”, explicava sobre la seva relació amb ella.

Un cop tancat el capítol de Marta Riumbau, se li va plantejar la possibilitat de tornar a trobar l'amor: “No, estic bé, crec que les coses han d'anar al seu temps”, va concloure.

Captura de Diego Matamoros al plató de Supervivientes
El fill de Kiko Matamoros explica com es medica per la seva malaltia | Mediaset

El fill de Kiko Matamoros parla de la seva salut mental

I és que per a Diego Matamoros la vida té molts grisos, ja que va confirmar que està tenint certs alts i baixos durant aquests últims mesos. Tot i això, en aquest moment ja es troba millor.

A més, va confirmar que una de les millors coses que ha pogut fer és posar-se en mans d'un psicòleg: anar a teràpia és molt bo.