Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de David Bustamante somrient amb una jaqueta negra, Paula Echevarría somrient, un document i un cor trencat

El pacte a què va arribar David Bustamante per poder divorciar-se de Paula Echevarría

L'exparella va signar un document privat amb una sèrie de condicions a complir mentre continuessin casats oficialment

El divorci entre David Bustamante i Paula Echevarría va ser un dels esdeveniments més importants de la crònica social l'any 2018.

Actualment, continua sent tema de conversa l'acord que tots dos van signar abans de divorciar-se. Un contracte que va servir de referència per al divorci posterior.

L'exassessor de David Bustamante va revelar que la parella no convivia junta cinc anys abans de divorciar-se

Francisco Juan Manjón va ser l'assessor de David Bustamante per aquell temps. Una de les persones que va revelar alguns detalls que no es coneixien de la parella.

El 2021 va concedir una entrevista a El País per explicar-ho tot sobre el matrimoni. Anteriorment, Bustamante ja havia demandat el seu exassessor per mala praxi professional.

Una de les coses que més enrenou va causar de la seva revelació va ser que, encara que el divorci es va produir el 2018, ells no vivien junts des de l'any 2013.

Muntatge de David Bustamante somrient amb una cadena d'or i Paula Echevarría somrient amb un monyo als cabells
El document de divorci que van signar David Bustamante i Paula Echevarría | catalunyadiari.com, GTRES

Així era el document de divorci que van signar David Bustamante i Paula Echevarría

Manjón va fer referència a un document durant l'entrevista que, anteriorment, va ser publicat per Vanitatis. En aquest es reflectien moltes de les condicions que la parella havia acordat. No obstant això, avui dia, mai no s'ha verificat l'existència d'aquest document.

L'any 2013, la parella signava unes capitulacions de separació. El document constaria de diverses condicions que cridaven força l'atenció. Com que no es divorciarien públicament, l'artista volia una sèrie de condicions amb vista a refer la seva vida en el futur.

Per això, Bustamante, finalment, va signar aquestes condicions quan tenia la certesa que ell podria “organitzar la seva vida” abans de separar-se oficialment de l'actriu.

Anys després del divorci, s'ha tornat a parlar d'alguns detalls d'aquest acord que van signar. Hi ha diversos punts relacionats amb una possible compensació econòmica per alguna de les parts.

Un dels apartats va ser el previsible acord de confidencialitat: “No difondre, transmetre o revelar a terceres persones qualssevol dels acords establerts al present document”.

Cap dels dos no podria donar detalls de la vida professional o personal de l'altre. En cas que algun dels dos ho fes, es parlava d'una possible compensació econòmica de 100.000 euros.

Muntatge de fotos de Paula Echevarría i David Bustamante en primer pla mirant a càmera amb un fons de bitllets
La parella es va separar 5 anys abans de divorciar-se oficialment | catalunyadiari.com, Europa Press, GTRES

Encara que això no va passar mai. La seva intenció sempre va ser fer-ho públic mitjançant un comunicat de premsa conjunt.

D'altra banda, en relació amb una possible compensació econòmica, es va arribar a la conclusió que la situació professional de tots dos era igualitària, per la qual cosa van decidir no fixar cap pensió compensatòria.

La gent sempre s'ha preguntat per què van decidir signar aquest document i no divorciar-se directament. La raó és que la parella va fer tot això per salvaguardar la infància de la seva filla Daniella. Arribant al punt de mostrar-se com un matrimoni completament normal, encara que no fos així.

Actualment, han aconseguit mantenir una relació totalment cordial, deixant de banda les diferències que tenien en el passat.

De fet, tots dos han aconseguit refer les seves vides. En el seu cas, Paula Echevarría ha format una família amb l'exfutbolista Miguel Torres. Per la seva banda, David Bustamante té una relació amb la ballarina Yana Olina.