Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Julián Muñoz i Kiko Rivera, tots dos amb rostre seriós i amb un pla general d'una cel·la de presó de fons

Kiko Rivera confessa què va passar a la família quan Julián Muñoz va anar a la presó

El fill d'Isabel Pantoja revela el mal moment que va travessar la seva mare amb l'ingrés del seu exmarit a la presó

La història de la família Pantoja ha estat sempre un tema d'interès per l'opinió pública d'aquest país. I, recentment, Kiko Rivera ha acudit al podcast The Wild Project per parlar de la seva vida.

Durant aquesta entrevista ha compartit alguns detalls sobre alguns moments de la seva turbulenta vida familiar. En aquest cas, va parlar sobre com va afectar a la seva mare, Isabel Pantoja, l'ingrés a la presó del que era el seu marit, Julián Muñoz.

Kiko Rivera explica com es va viure a la seva família la detenció de Julián Muñoz

Explicava que quan va desaparèixer Isabel Pantoja, ell estava en un internat gairebé sense informació de tot el que estava passant. De fet, revela que va haver de parlar amb diversos amics de la seva mare per localitzar-la a Marbella.

Kiko Rivera explicava que aquell estiu va ser estrany per a ell. Reconeix que les vegades que va tractar amb l'alcalde ell “sempre es va mostrar educat” i el va tractar “amb molt de respecte”.

Kiko Rivera recolzat al sofà de La Resistència mirant cap al costat vestit casualment
Kiko Rivera explica com es va viure a la seva família la detenció de Julián Muñoz | La Resistencia por Movistar Plus+

Va ser un moment en què sortien molts rumors als mitjans sobre la parella. Tot i això, ell recorda que es va viure amb aparent normalitat. Per ell veure Isabel Pantoja contenta era una cosa que el tranquil·litzava, però sí que tenia certa preocupació pel que podria passar en el futur.

“Jo veia la televisió i —com tothom— pensava que ‘alguna cosa’ passaria, però com que veia la meva mare feliç, no em vaig preocupar”, explicava a l'entrevista.

Després de l'estiu, ell va tornar a Sevilla amb Ana María Martín, però era conscient que tot esclataria d'un moment a l'altre. Motiu pel qual va decidir tornar a Marbella per estar al costat de la seva progenitora.

“Amb la meva mare no podia parlar de res perquè ella estava enamorada com un burro, com una adolescent”, aclaria sobre la relació d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz.

Plànol curt de Kiko Rivera assegut en una cadira parlant al podcast 'The Wild Project' amb rostre neutre
Kiko Rivera es va sincerar al pòdcast | YouTube, The Wild Project

La depressió d'Isabel Pantoja en conèixer la detenció de Julián Muñoz

Tot i això, tot es va ensorrar en conèixer la notícia de què Julián Muñoz havia estat detingut. L'impacte de la notícia va afectar greument Isabel Pantoja, que va caure en una desolació absoluta.

“Quan el detenen va ser un drama. La meva mare entra en depressió, estava enfonsada, i abdueix en aquesta depressió tothom qui l'envolta”, comentava. Era un moment en què Isabel Pantoja estava en un estat de tristesa absoluta i en què assegura: “Era un suplici, a més, no es deixava ajudar”.

Des d'aleshores, tot va canviar. La salut mental d'Isabel Pantoja es va convertir en la preocupació de tota la família. De fet, Kiko va reconèixer que a ell li “costava anar-la a veure a Cantora”.

Una preocupació que recorda la situació actual, ja que l'artista ha decidit cancel·lar la gira per problemes personals. Tot i que no cal preocupar-se, perquè ha explicat mitjançant un comunicat que es troba bé i que aviat tornarà als escenaris.