Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipás amb un cor trencat

Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipás, sense escapatòria: revelen el motiu de la ruptura

Paula Badosa ha publicat un comunicat per explicar el seu estat després de la ruptura amb Stéfanos Tsitsipás

Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipás han decidit posar fi a la seva relació sentimental de cop i volta. Tot i que semblava que tenien una història d'amor sòlida i amb vistes de futur, s'ha acabat d'una manera que ha sorprès tothom.

Ha estat la mateixa Paula Badosa la que ha compartit la notícia a través d'un comunicat a les xarxes socials. En ell exposava la ruptura i explicava quin havia estat el motiu.

El comunicat de Paula Badosa que explica la seva ruptura amb Stéfanos Tsitsipás

A l'escrit, Paula Badosa explica que la decisió ha estat mútua “després d'una consideració acurada”. Després d'un temps junts, relata que ha estat “un camí ple d'amor i aprenentatge”.

Durant el text aclareix que ha estat una decisió que han pres de forma conjunta i assegura que s'ha produït “de manera amistosa”. Comenta que la intenció de tots dos sempre ha estat continuar tenint una relació d'amistat. Per culminar el comunicat, la tenista demana privadesa en aquests moments i agraeix la comprensió i el respecte.

Comunicat paula Badosa
El comunicat de Paula Badosa en què exposa la seva ruptura amb Stéfanos Tsisipás | @paulabadosa

Així va ser un dels seus darrers plans de la parella a Madrid

La separació de Stéfanos Tsitsipás i Paula Badosa ha sorprès molt tothom. I és que fa tot just uns dies, una coneguda agència publicava diverses imatges de la parella pels carrers de Madrid en aparent felicitat i complicitat.

Unes fotografies en què es podria veure com gaudien d'una cita romàntica en un restaurant i, posteriorment, passejaven pels carrers de la ciutat amb múltiples mostres d'afecte.

Tot i això, és cert que en alguns esdeveniments recents s'havia especulat sobre l'estabilitat de la parella. Fa unes quantes setmanes, la tenista va anar a l'hotel on s'allotjava Tsitsipás amb els seus pares. Sembla que hi va haver un moment en què Paula Badosa es va quedar tota sola amb la que era la seva sogra i se li va veure un rostre llagrimós.

Paula Badosa i Tsisipas parlant pels carrers de Madrid
Un dels darrers plans de la parella a Madrid | Europa Press

Un gest que feia saltar les alarmes de crisi de la relació. Tot i això, moments després de la trobada, es va veure la parella compartint mostres d'afecte a les instal·lacions de l'hotel, de manera que els rumors de crisi van ser dissipats.

Durant aquella mateixa nit, se'ls va veure junts pels carrers de Madrid la mar d'acaramel·lats. I és que no semblava que passés res estrany aquella nit, ja que l'endemà al matí se'ls va veure amb total normalitat a l'hotel i muntant-se en un taxi junts.

Per això, tot això planteja molts dubtes pel que fa a quina pot ser la raó de la seva separació. Molts interrogants després de diversos vaivens aquella nit de Madrid en què al principi semblava que hi havia problemes, però en què després tot semblava perfecte i idíl·lic.

Els seguidors de Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipás continuen estupefactes davant la notícia i encara continuen buscant els motius d'aquesta ruptura inesperada. Tot i això, alguns usuaris a les xarxes socials han apuntat que la separació es deuria al fet que tots dos tenien agendes molt diferents i no podien passar temps junts.