Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Miguel urdangarín muntatge amb Reina sofia i emoji de cap explotant

Miguel Urdangarin, enxampat: així tracta la reina Sofia quan creu que ningú el mira

El fill de la infanta Cristina torna a Espanya i acudeix al Mutua Madrid Open amb la seva àvia, la reina Sofia

Recentment s'ha celebrat el Mutua Madrid Open, un dels esdeveniments esportius més importants que acull la capital espanyola. I no és només un esdeveniment esportiu, ja que també destaca per la presència de grans personalitats entre el públic.

En aquesta ocasió, ha cridat l'atenció la presència de diversos membres de la casa reial: la reina Sofia, la infanta Elena, Victòria Federica i Miguel Urdangarin. Tot i això, ha cridat especialment l'atenció aquest últim.

A més de la destacada absència de la infanta Cristina, que es deu a la seva representació institucional. I és que el fet de representar la Casa Reial, la limita a participar en certs esdeveniments públics.

La presència de Miguel Urdangarin a Madrid

Tothom pensava que el fill d'Iñaki Urdangarin estaria a Suïssa, lloc on està portant a terme un any sabàtic. De fet, es coneix que feia un curs de monitor d'esquí, motiu pel qual va tenir un accident i va haver de ser operat. Per tant, s'esperava que estigués en el període de rehabilitació de la lesió.

Imatge de Miguel Urdangarin gaudint de la Mútua Madrid Open al costat de la reina Sofia
La presència de Miguel Urdangarin a Madrid va aixecar expectació | GTRES

Tot i que no va ser així i va estar a Madrid, acompanyat de la seva àvia. Com es podia esperar, va intentar passar desapercebut durant tota l'estona. Tot i això, la presència de diversos integrants de la Casa Reial va cridar molt l'atenció entre butaques dels presents.

Vam poder veure com tant la reina Sofia, com la Infanta Elena, saludaven diverses persones properes als seus seients. Un gest que va causar més interès entre els assistents i que va propiciar que els fessin diverses fotos durant l'esdeveniment.

Tot apunta que el fill de l'exduc ha vingut a Espanya a passar uns dies. Un fet que li ha permès poder passar el Dia de la Mare al costat de la infanta Cristina i de la seva àvia.

La realitat és que és estrany veure Miguel Urdangarin en aquest tipus d'esdeveniments. Ja que ell, junt amb el Juan Urdangarin, són els dos germans més discrets de la família i gairebé no se'ls acostuma a veure en aquest tipus d'esdeveniments públics.

Imatge de Miguel Urdangarin amb la reina Sofia i la infanta Elena
Miguel Urdangarín sempre proper a la seva àvia, la reina Sofia | GTRES

Miguel Urdangarin sempre proper a la seva àvia, la reina Sofia

A Miguel Urdangarin se'l va veure molt pendent i força a prop de la seva àvia en tot moment. Fins i tot les càmeres van poder captar alguns gestos d'afecte i de complicitat entre tots dos.

I és que es coneix que és un dels nets preferits de la reina Sofia. Així ho demostrava ella en certes ocasions. Per exemple, en estar tan involucrada en la seva educació, arribant a pagar els seus estudis, tant l'escola com la universitat. La realitat és que fa temps que viuen en països diferents, però la relació, com sempre ha estat, és força propera.

Ara com ara, sabem que Miguel Urdangarin està passant uns dies a Espanya. Tot i que veurem si, finalment, allarga la seva estada més del que s'espera i determinar si el podrem veure en un altre esdeveniment públic en els pròxims dies.