Imatge de Laura Escanes durant el rodatge de 'La Travessa'

Laura Escanes esclata i surt en defensa del català a les xarxes socials

Laura Escanes esclata a les seves xarxes socials contra aquells usuaris que la critiquen per parlar en català

Si alguna cosa caracteritza Laura Escanes és que mai no té por de defensar-se de les crítiques en xarxes socials. L'exparella d'Álvaro de Luna sempre és notícia i no hi ha setmana que el seu nom no estigui relacionat amb alguna polèmica.

Aquesta vegada, la polèmica ha vingut després d'un comentari que ha rebut per parlar en català al seu gos, Rock. La influencer compartia recentment un vídeo al costat de la seva mascota, on li donava unes ordres en català i el gos les complia totes.

No obstant això, el vídeo no va agradar a alguns usuaris, que no dubtaven a atacar-la. Això sí, Laura no es tallava i responia sense gaires miraments a l'usuari en qüestió, compartint amb els seus seguidors la resposta contundent.

Laura Escanes, contundent contra els comentaris que la critiquen per parlar català

En el vídeo amb el seu gos, Laura Escanes li donava algunes ordres molt bàsiques, però que l'animal complia: "Seu! La poteta! Volta! Al terra!". En veure això, un usuari va reaccionar de manera molt poc educada. En concret, la va atacar pel fet que li hagi donat les ordres en català. "Puteta. Mare meva, quin 'pal'"..

Storie de Laura Escanes a Instagram responent a un seguidor sobre una paraula en català
La Laura es defensa de les crítiques d'un seguidor | Instagram, @lauraescanes

Tot i això, Laura, que ja està més que acostumada a fer front a aquest tipus de comentaris, li responia de manera molt contundent. "Juanjo, estimat, 'patita' en català és poteta", escrivia la presentadora de TV3. "Alguna traducció més que t'interessi un diumenge al matí?", finalitzava la resposta de la jove.

Laura Escanes, sense por de les crítiques

No és la primera vegada que rep aquesta mena de comentaris pel fet de parlar en català. Fa unes setmanes, també va rebre una altra crítica per un vídeo amb la seva filla Roma. Recordem que la influencer ha manifestat més d'una vegada que educa la seva filla tant en castellà com en català.

Per això mateix, Laura rebia diverses crítiques a les seves xarxes socials i també va sortir a defensar-se. "Jo sempre he dit que a la meva filla li parlaré en català. D'aquí no em baixa ningú. És igual que jo visqui a Madrid, a Nova York. Tant me fa, com si em mudo cinquanta mil vegades", va sentenciar.