Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón amb rostre d'ensurt i Marc Florensa amb rostre somrient; tots dos tenen el logo de 'GH Duo' al costat

Revelen el comentari d'Ana María Aldón sobre Marc Florensa que ha creat polèmica

Ana María Aldón va acaparar totes les mirades durant el debat d'ahir a 'GH Dúo' després de conèixer-se un comentari significatiu que va fer sobre Marc Florensa

Ana María Aldón està vivint tota una muntanya russa a la casa de GH Duo. Dijous passat, la dissenyadora de moda perdia la seva parella de concurs, Marc Florensa. Tot i que la televisiva es va mostrar molt afligida després de la marxa del representant, segons han revelat els seus companys, la pena d'Aldón no seria tan gran.

Una de les concursants revelava durant el debat passat un comentari que va llançar la dissenyadora, i que reflectia que no havia sentit tanta pena per la seva sortida com havia demostrat.

Lucía es dirigia a Ana María Aldón i assegurava el següent: "Tu has dit que trobaves més a faltar Efrén que Marc". Això ha generat molta polèmica, tant dins com fora de la casa de Guadalix.

Ana María Aldón, assenyalada per la sortida de Marc Florensa

En les últimes setmanes, Ana María Aldón i Marc Florensa van tenir un estira-i-arronsa dins del concurs. Tots dos van demostrar que tenien diverses picabaralles encara, i no semblava que podrien solucionar-les. Dijous passat, durant l'última gala, el català es convertia en el nou expulsat.

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón a GH DÚO aquest dimarts 16 de gener a Telecinco
Destapen el comentari d'Ana María Aldón després de l'expulsió de Marc Florensa | Mediaset

Tot i que l'exdona d'Ortega Cano es va mostrar molt afectada després de la sortida del seu company, la resta de concursants no opinen el mateix. "Va plorar dos segons i després estava aquí ballant i cantant", va deixar anar Marta.

Una opinió que també compartia Manuel. "Tothom creu que a Ana María no li ha importat que el Marc abandoni la casa", assegurava Manuel.

I és que la veritat que el representant i l'exrepresentada han continuat amb el seu conflicte dins la casa de Guadalix. Pel que sembla que mai no arribaran a congeniar del tot. Lucía Sánchez, que tampoc sembla fer bona molla amb Ana María Aldón, ha estat qui destapava la dissenyadora.

Sense tallar-se ni un pèl, la jove lliscava el que havia comentat Aldón després de la sortida de Marc Florensa de GH Duo. "Tu has dit que trobaves més a faltar Efrén que Marc", revelava.

Ana María Aldón justifica la seva reacció

Després d'això, la polèmica tornava a sacsejar la casa de GH Duo. L'exconcursant de LIDLT revelava com havia passat tot. "Ho has dit al jardí", mantenia Lucía.

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón a GH DÚO aquest dimarts 16 de gener a Telecinco
Ana María parla del que sent després de la sortida de Marc | Mediaset

Aldón, en un intent de justificar-se, reconeixia que "no m'havia estat igual per a res", encara que assegurava que els seus sentiments per Efrén eren més grans. "Que jo he passat més temps amb Efrén que amb Marc. Però al Marc se'l troba a faltar. En el moment vaig pensar que se n'havia anat per culpa meva", asseverava.