José Ortega Cano somrient amb una corbata blava i Gloria Camila Ortega somrient amb arracades d'anella

José Ortega Cano reapareix amb Gloria Camila Ortega per un motiu molt especial

José Ortega Cano es troba en un gran moment, on sembla que la tranquil·litat torna a regnar a la seva vida

José Ortega Cano portava una llarga temporada lluny del focus mediàtic i molt centrat, especialment, en la família, concretament en els fills. Ha deixat enrere la polèmica que tant va esquitxar la vida els últims anys, especialment després de la separació amb Ana María Aldón.

Dijous 1 de gener va tenir lloc la presentació del cartell de la Fira de Sant Isidre 2024 a Las Ventas. Com no podia ser d'una altra manera, José Ortega Cano va fer acte de presència i reapareixia amb la seva filla, Gloria Camila Ortega, davant dels mitjans de comunicació. Sens dubte, una cita molt especial, on el torero atenia la premsa i reconeixia que “estem molt contents”.

José Ortega Cano reapareix a Las Ventas al costat de Gloria Camila

Des que Sálvame va acabar, el destre reconeixia que estava molt més tranquil, una postura que també compartia Gloria Camila Ortega. En els últims mesos, ha deixat de banda tots els conflictes televisius, i es troba en un gran moment personal.

José Ortega Cano amb ulleres de sol i corbata blava, i Gloria Camila Ortega seria amb una gavardina negra
Gloria Camila i Ortega Cano a la presentació dels cartells oficials de Sant Isidre 2024 | Europa Press

Ortega ha comptat amb els seus fills al seu costat en aquests darrers temps, deixant tot el que té a veure amb la seva relació amb Ana María Aldón. Aquest dijous, José Ortega es tornava a enfrontar als mitjans en reaparèixer a la presentació del cartell de San Isidro d'aquest any.

El torero reconeixia estar molt feliç d'estar en aquesta plaça que sent com "casa meva": "Molt content. És la meva plaça i després és la plaça de tots. Per tant, avui és un dia molt bonic i molt especial, estem molt tots contents", confessava.

El torero assegurava estar molt emocionat de veure com la gent més jove encara respecta el món taurí. "És molt bonic que hi anem tots, aquells que són més joves o menys. Però vaja, jo penso que la festa està en un bon moment i hem de recolzar-la tot el que es pugui", confessava.

Aquest any, Tana Rivera ha estat la protagonista de la presentació dels cartells de la fira de Sant Isidre 2024. La jove ocupa un impressionant primer pla al cartell d'aquest any.

Tana deixava veure en el seu discurs l'emoció que sentia per ocupar un lloc així: "Des de molt petita i de manera natural he viscut molt de prop el món del toro. He conegut les alegries i els disgustos d'una professió a què el meu pare ha lliurat vida”, assegurava.

José Ortega Cano, en un gran moment amb els seus fills

Com hem esmentat anteriorment, el destre travessa una gran etapa de la seva vida. El mes de desembre passat, José Ortega Cano feia 70 anys en companyia dels seus fills. Cada cop és més comú veure José Fernando passant temps amb el seu pare i la seva germana.

Fotografia de Gloria Camila Ortega abraçant feliç el seu pare, José Ortega Cano
Gloria Ortega sempre ha estat al costat del seu pare | Instagram, @gloriacamilaortega

Al seu torn, la Glòria sempre és al costat del torero per recolzar-lo i mostrar-li el seu afecte. Pare i filla mantenen un fort enllaç indestructible. La jove ha estat un dels pilars fonamentals a la vida de José Ortega Cano, sobretot en aquests anys on la pressió mediàtica ha estat desmesurada.