Muntatge de Jordi González, seriós, amb el logo de La 1

Jordi González rep un nou cop a TVE després del poc èxit del seu nou programa

El presentador s'estrenava a 'D Corazón' amb unes dades molt poc encoratjadores i la cadena pública ha decidit prendre mesures

Jordi González va arribar a Televisió Espanyola (TVE) per convertir-se en la nova cara de la cadena. Tot i això, els seus últims moviments no semblen estar donant molt bons fruits. El 20 de gener passat s'estrenava com a presentador amb Anne Igartiburu a D Corazón, la versió renovada del mític magazine de TVE.

Tot i això, va marcar unes dades d'audiència que no convidaven precisament a ser molt optimistes. El cap de setmana passat va marcar un ínfim 5% de share, cosa que ha fet que el directiu de continguts de la cadena prengui cartes en l'assumpte.

Ara, Jordi González ha rebut un nou cop. TVE ha decidit retallar dràsticament els minuts dedicats a D Corazón, que passarà a emetre's a les 14.00 hores en lloc de les 13.30. Amb aquesta retallada de mitja hora, els directius esperen que el magazine d'Anne Igartiburu i Jordi González pugui remuntar.

Jordi González i Anne Igartiburu, a la corda fluixa amb D Corazón

L'arribada de Jordi González a TVE no ha estat exempta de polèmica. El veterà periodista català s'estrenava com a conductor de Lazos de sangre. Tot i això, temps després, TVE va decidir confiar en ell per començar un programa vespertí a La 1: La Plaza.

Muntatge de Jordi González i Anne Igartiburu a La 1
'D Corazón' no acaba d'agradar als espectadors de TVE | RTVE

Després d'una setmana en emissió, amb dades d'audiència paupèrrimes, la cadena va fulminar el format i el va treure de la graella televisiva. El mateix presentador es va pronunciar sobre això en una entrevista a El Mundo. "Si la gent no et posa a la tele, no els forçaràs, no et pots enfadar. Per això acabem amb aquest projecte", confessava.

Ara, totes les esperances estaven posades a D Corazón , el programa successor del popular Corazón, que va presentar Anne Igartiburu durant molts anys. TVE torna a confiar en Jordi González per presentar aquesta nova etapa de programa de crònica social juntament amb Anne. Però el resultat no ha estat l'esperat i les dades d'audiència del dia de la seva estrena ja auguraven un mal recorregut al programa.

D Corazón pateix una dràstica retallada de mitja hora

La patacada ha estat tan gran, que els directius han decidit reunir-se i prendre mesures contundents. El format començarà mitja hora després des del mateix cap de setmana. D'aquesta manera, busquen poder lluitar contra el seu gran rival: Socialité.

Captura de Jordi González i Anne Igartiburu a l'estrena de D Cor a La 1
TVE retalla la durada del programa 'D Corazón' | RTVE

Encara que Jordi González es va mostrar molt esperançador amb el programa, també deixava entreveure que no estava especialment preocupat que el format no fos atractiu.

"M'agradaria fer 734 programes perquè els meus companys i TVE s'ho mereixen. Ho faig bé? Genial! No? Doncs ja està", va explicar el català. Ara, amb mitja hora menys de programa, les coses es compliquen encara més.